fbpx

Restavracija Taman – košček narave sredi urbane džungle

foto: Taman osebni arhiv

Ljudje se vse bolj zavedamo pomena zdrave prehrane. A pogosto si zanjo ne moremo vzeti časa. Toda zdaj nimate več izgovora, da ne bi jedli zdrave in naravno pridelane hrane. Ne samo zato, ker je središče Ljubljane bogatejše za restavracijo Taman, kjer nudijo vegetarijanske in veganske obroke, pripravljene iz lokalnih in ekoloških živil, ampak ker vam del narave prinesejo tudi na dom ali v pisarno.

Osnovne Informacije
Naslov
Taman
Nazorjeva ulica 3
1000 Ljubljana
Povezava
Urnik
PON–PET | 7.00–20.00 | kuhinja od 9.00–16.00
SOB | 9.00–16.00
NED in PRAZNIKI | zaprto
Kontakt
031/884-844

Take away restavracija Taman, ki se je odprla na Nazorjevi ulici v Ljubljani, ustvarja v skladu z naravo in lokalnim okoljem. V njej si lahko privoščite okusen zajtrk, malico ali kosilo, naročite pa lahko tudi drobne pregrehe v obliki presnih sladic. Spregledati ne smemo niti pestre ponudbe ekoloških piv, slovenskega vina iz ekološkega grozdja, ekološke kave in čaja ter sveže stisnjenih sokov. Ponudba zdrave veganske prehrane lokalnega izvora, ki je certificirano naravna, je zares široka in vsak dan ponuja nove specialitete. Zato se boste v Taman vedno radi vračali. Tu ima hrana preprosto polnejši okus.

PREBERITE ŠE: Moji štruklji Slovenije: prva štrukljarnica v Sloveniji v centru Ljubljane

Restavracija Taman vas ne bo pustila ravnodušnih.
Restavracija Taman vas ne bo pustila ravnodušnih.

Kot pravi ekipa, ki stoji za restavracijo Taman – ime v indonezijščini pomeni vrt –, ”mora biti celotna izkušnja okušanja hrane medsebojno povezana in morajo pri tem sodelovati vsi čuti”. Sprostite se torej v domačem vzdušju in začutite okus lokalno pridelane naravne hrane sredi Ljubljane. No, lahko pa si jo vzamete domov in v službo. Ali pa vam hrano, ki pride na krožnik naravnost z vrta, tja dostavijo.

Galarija – restavracija Taman:

Dodatne Informacije

Več informacij:
taman-organic.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!