fbpx

Rimske terme: privoščimo si popolno sproščanje v rimskem raju

Privoščimo si oddih od sivega vsakdanjika, polnega enoličnih obveznosti in nenehnega hitenja naprej. Vrnimo se nazaj k bistvenemu: pomirjujoči naravi, zdravju, dobremu počutju in sprostitvi. Okolje Rimskih Toplic omogoča vse to in še več, saj se bomo v čudovitem okolju, v katerem kraljujejo rimski vrelci z edinstveno zdravilno vodo, za nekaj časa vrnili v pravi rimski raj.

V bogatem programu, ki je namenjen vsem, ki si želimo popolnega razvajanja in vrhunske kulinarične ponudbe, je poskrbljeno za udobno namestitev v enem izmed hotelov s štirimi zvezdicami, pester izbor kakovostne hrane in pijače pa dopolnjuje polni penzion s popoldansko malico in raznolikim izborom posameznih pijač pri kosilu in večerji.

Z 1x dnevnim vstopom v deželo savn Varinia in možnostjo neomejenega sproščanja v termalnem bazenskem kompleksu si bomo povrnili življenjsko energijo in se napolnili z novimi močmi. Za zdrav duh v zdravem telesu bomo poskrbeli z raznolikimi aktivnostmi v čudoviti in urejeni okolici. Še posebej bomo uživali v sproščeni vožnji z najetim kolesom in v poživljajoči nordijski hoji.

Wellness savna
Wellness savna

Da bomo popolnoma brez skrbi, nas bodo v Rimskih Termah razvajali z brezplačnim parkiranjem v hotelski garažni hiši, brezplačno uporabo copat in kopalnega plašča ter neomejenim dostopom do svetovnega spleta. Med ugodnim sproščanjem nam bo čas krajšal pester animacijski program.

Hotel Sofijin dvor
Hotel Sofijin dvor

Program All inclusive z bogato vključeno ponudbo si lahko za 3 nočitve s polpenzionom na osebo privoščimo že od 237 € dalje, rezervacijo pa opravimo po telefonu: 03 574 20 11 ali z obiskom spletne strani na naslovu: www.rimske-terme.si.

Dodatne Informacije

Več informacij: www.rimske-terme.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.