fbpx

Rímske termálne kúpele: doprajte si dokonalý relax v rímskom raji

Doprajme si oddych od šedej každodennosti, plnej monotónnych povinností a neustáleho ponáhľania sa vpred. Vráťme sa k tomu podstatnému: upokojujúca príroda, zdravie, pohoda a relax. Okolie Rimske Toplice toto všetko a ešte viac umožňuje, pretože v krásnom prostredí, kde vládnu rímske pramene s jedinečnou liečivou vodou, sa na chvíľu vrátime do skutočného rímskeho raja.

V bogatem programu, ki je namenjen vsem, ki si želimo popolnega razvajanja in vrhunske kulinarične ponudbe, je poskrbljeno za udobno namestitev v enem izmed hotelov s štirimi zvezdicami, pester izbor kakovostne hrane in pijače pa dopolnjuje polni penzion s popoldansko malico in raznolikim izborom posameznih pijač pri kosilu in večerji.

Z 1x dnevnim vstopom v deželo savn Varinia in možnostjo neomejenega sproščanja v termalnem bazenskem kompleksu si bomo povrnili življenjsko energijo in se napolnili z novimi močmi. Za zdrav duh v zdravem telesu bomo poskrbeli z raznolikimi aktivnostmi v čudoviti in urejeni okolici. Še posebej bomo uživali v sproščeni vožnji z najetim kolesom in v poživljajoči nordijski hoji.

Wellness savna
Wellness savna

Da bomo popolnoma brez skrbi, nas bodo v Rimskih Termah razvajali z brezplačnim parkiranjem v hotelski garažni hiši, brezplačno uporabo copat in kopalnega plašča ter neomejenim dostopom do svetovnega spleta. Med ugodnim sproščanjem nam bo čas krajšal pester animacijski program.

Hotel Sofia's Palace
Hotel Sofia's Palace

Program All inclusive z bogato vključeno ponudbo si lahko za 3 nočitve s polpenzionom na osebo privoščimood 237 € dalje, rezervacijo pa opravimo po telefonu: 03 574 20 11 ali z obiskom spletne strani na naslovu: www.rimske-terme.si.

Viac informácií

Viac informácií: www.rimske-terme.si

S vami od roku 2004

Od r 2004 skúmame mestské trendy a denne informujeme našu komunitu sledovateľov o najnovšom životnom štýle, cestovaní, štýle a produktoch, ktoré inšpirujú vášňou. Od roku 2023 ponúkame obsah v hlavných svetových jazykoch.