fbpx

Risani junaki, ki bodo nasmejali otroke

Nekateri risani liki, predvsem tisti zlobneži in hudobneži, bi bili srečni, če bi nas videli žalostne in potrte, drugi, veliko bolj prijazni in ljubeči, pa bi naredili vse, da nas spravijo v dobro voljo. Če imate slab dan, vam bodo spodnji risani junaki na obraz narisali nasmeh in vas spravili v dobro voljo, ne pozabite pa jih predstaviti tudi vašim malčkom!

Se še spomnite Pepelke? Pa medvedka Puja in Aladinovega duhca? Risani liki, ki so nam v otroštvu in tudi kasneje na obraze pričarali nasmeške, so več kot aktualni tudi za naše otroke. Organizirajte večere, polne fantazije in se osredotočite na male obrazke poleg vas. Zagotavljamo vam, da se bo imela lepo cela družina!

Tisti, ki uporabljate iOS sistem ap se lahko razveselite še dejstva, da je Disney ravno v teh dneh predstavil novo aplikacijo, prek katere si boste lahko sneli prek 400 filmov in risank. Več o aplikaciji si lahko preberete tukaj.

Oglejte si galerijo tistih risanih junakov, ki vas bodo najbolj nasmejali!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!