fbpx

Robin Gibb

Robin Gibb je ustanovitveni član skupine The Bee Gees. The Bee Gees so pustili neizbrisen pečat na petih dekadah pop glasbe s svojimi disko uspešnicami, ki so do danes doživele marsikatero predelavo. Rojeni v Veliki Britaniji so začeli nastopati že zelo zgodaj. Uspešnici Jive Talkin’, You Should Be Dancing sta ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
ŠRC Stožice, Stožice, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 36 do 45 evrov v predprodaji.

Robin Gibb je ustanovitveni član skupine The Bee Gees. The Bee Gees so pustili neizbrisen pečat na petih dekadah pop glasbe s svojimi disko uspešnicami, ki so do danes doživele marsikatero predelavo. Rojeni v Veliki Britaniji so začeli nastopati že zelo zgodaj. Uspešnici Jive Talkin’, You Should Be Dancing sta spodbudili kulturno revolucijo v spremljajočem filmu Saturday Night Fever. Uspeh filma je njihove uspešnice How Deep Is Your Love, Staying Alive, Too Much Heaven in Tragedy postavil na zemljevid glasbene zgodovine. Robin je že leta 1969 imel veliko mednarodno uspešnico Saved by the Bell, naslednje leto pa je izdal prvi samostojni album Robin’s Reign.  Izdal je številne samostojne plošče in je prisoten na glasbeni sceni že več kot pet desetletij. Konec leta 2006 je izdal album My Favourite Christmas Carols. Vsekakor je obisk koncerta obvezen za vse ljubitelje pop glasbe, ki jih navdušuje Robinov samosvoj glas, prepoznaven kjerkoli in kadarkoli.

Prejšnje
MGMT
Naslednje
Joe Satriani

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.