fbpx

Rockin’ Riviera Weekender 2017: Žusterna bo gostila mednarodne zvezde

Tokrat, že drugo leto zapored, vam bo poletje popestril prav poseben dogodek, Rockin' Riviera Weekender 2017, ki se bo zgodil 20. julija in bo trajal kar štiri dni. Gre za prvi slovenski večdnevni festival rockabilly glasbe, s katerim se boste lahko vrnili v preteklost, v pisana petdeseta leta Elvisa, Chucka Berryja, jukeboxov in gramofonskih plošč.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Snack Bar 1964, Žusterna
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Rockin’ Riviera Weekender je bil že lani izjemno uspešen in ravno to je omogočilo še močnejšo mednarodno zasedbo skupin. Tokrat boste lahko videli sedem glasbenih skupin, to so švedski Wildfire Willie, francoski Jake Calypso, ukrajinski The Wise Guyz, hrvaški B and The Bops, italijanski Robbie’s Dirty Crew, švicarski The North Side Playboys in slovenski Joe & The Rhythm Boys.

PREBERITE ŠE: DIMENSIONS FESTIVAL 2017 V PULJU: NASTOPILI BODO GRACE JONES IN MODERAT


Poleg legendarnih in uveljavljenih skupin pa Rockin’Riviera Weekender gostil še nekaj ‘mlajših’ skupin, to so sicilijanski Robbie’s Dirty Crew, mlada skupina izkušenih glasbenikov, ki so sicer člani zasedb Jackie & His Loaders in Arsen Roulette, švicarsko-nemško-italijanski The North Side Playboys s kontrabasistom Brunom Pannonejem, sicer članom skupine Rhythm River Trio, in slovenski Joe & The Rhythm Boys.
Festival bo tudi tokrat popestrila kabaret točka slovenske pin-up kraljice Miss Stacey, zvrstilo pa se bo ničkoliko DJ-jev, to so DJ GetRhythm, Bronco, Valentina, Biff, Sparkplug, Rockin’ Dave in slovenski Greaseman, Martin13, Cowboy, Mad Delinquent, Cek in Wanderer.

The Wise Guyz
The Wise Guyz

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/Rockin.Riviera.Weekender

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!