Roger Waters maja 2018 s turnejo Us + Them v Zagrebu

Zadnjič posodobljeno: :

Ustanovni član legendarne rock skupine Pink Floyd, pevec in baskitarist Roger Waters, se vrača na evropske koncertne odre. Po petindvajsetih letih premora je letos julija izdal svoj četrti samostojni album, ki nosi ime Is This the Life We Really Want?. Nam najbližje se bo s turnejo Us + Them ustavil v Zagrebu, in sicer 6. maja prihodnje leto.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Arena Zagreb, Hrvaška

Organizator

Roger Waters

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 39,00 €

Roger Waters, ki se je rodil septembra 1943, je zaslovel kot ustanovni član kultne zasedbe Pink Floyd. Ko je leta 1968 Syd Barret zapustil skupino, je Waters postal njen glavni tekstopisec in konceptualni vodja. Bil je idejni vodja najpomembnejših in najvplivnejših albumov psihedelikov, kot so The Wall, Animals in The Final Cut. S skupino je nazadnje nastopil v okviru koncerta Live 8  v Londonu leta 2005.

Po petindvajsetih letih premora je letos izdal svoj četrti samostojni album Is This the Life We Really Want? Na njem sodeluje s kopico drugih glasbenikov iz različnih zasedb. Gre še za en konceptualen projekt, ki se dotika današnje politične scene. Na turneji bo tako poleg novega albuma prestavil tudi največje hite Pink Floydov (z albumov The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here).

Njegove predstave v živo so znane kot izjemna senzorična izkušnja z vrhunsko, najsodobnejšo avdio-vizualno produkcijo in čudovitim zvokom. Tudi nova turneja Us + Them, s katero se bo 6. maja 2018 ustavil v hrvaški prestolnici Zagreb, ne bo izjema. Obljubljajo, da bo po mesecih skrbnega načrtovanja in vizionarskih idej, navdihnila množico in jo popeljala na glasbeno popotovanje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
rogerwaters.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
HOFER z Nasmeškotki za Botrstvo zbral rekordnih 21.039 evrov