Rolling huts so sodobna alternativa kampiranju

Rolling huts

Rolling huts, gostoljubne koče v idilični alpski dolini, s kaminom, wi-fijem in dovršenim dizajnom poskrbijo za vse ''urbane divjake''.

Nahajajo se v washingtonski Methow Valley, kot moderno alternativo kampiranju pa jih je zasnoval Tom Kundig iz Olson Kundig Architects iz Seattla. Šest koč, ki so po travniku razmetane kot ”staje za živino na ranču” (tako so se nekje izrazili), sestavlja mini naselje, a hkrati je vsaka koča samostojna in nemoteča pred drugo.

Rolling huts stojijo v idilični alpski dolini, obkrožajo pa so z gorami. Vsaka izmed šestih gleda proti goram, hkrati pa so obrnjene tako, da ena drugi ne motijo zasebnosti. Vse je zastavljeno tako, da se obiskovalec tu počuti tako blizu naravi kot je le mogoče.

Mini naselje je pričelo nastajati, ko si je lastnik zaželel prostor, kjer bo lahko gostil svoje prijatelje in družino. Nastale so čudovite koče v divjini alpske doline, ki jih lahko najame kdorkoli. Vsaka koča ima majhen hladilnik, mikrovalovno pečico, brezžično povezavo in kamin. Spalni prostor je namenjen dvema, poleg tega je v hiši tudi modularno pohištvo v dnevni sobi, kjer lahko prespita še dva. Toalete, prhe in kopalnice so v koči, malce odmaknjeni od naselja, a seveda ne preveč. Edino to pravzaprav minimalno še spomni na kampiranje.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
www.rollinghuts.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so najboljši vodni parki na Hrvaškem za popolno zabavo ob koncu šolskega leta