Rolls-Royce Bespoke Design Collective: prestižen minibar za hedoniste

Rolls-Royce Bespoke Design Collective hladilna skrinja

Rolls-Royce cestne 'skulpture' predstavljajo sam vrh avtomobilskega luksuza, ostali njihovi izdelki pa se prav tako ponašajo s prestižem, vrhunskimi materiali in izjemno rokodelsko izučenostjo. Tako ni nič nenavadnega, da vas bo Rolls-Royce Bespoke Design Collective, prestižen minibar za peneče vino, pustil odprtih ust.

Najnovejši izdelek s strani Rolls-Royce Bespoke Design Collective je prestižen minibar za peneče vino. Za izdelavo so uporabili enak rokodelski pristop in enake materiale, kot jih uporabljajo pri izdelavi avtomobilov. Ohišje minibara je narejeno aluminija ter obdano z kakovostnim črnim usnjem in hrastovim lesom.

Ob odprtju minibara zagledamo štiri kozarce za penino iz ročno pihanega kristala in poliranega aluminija, ki ponazarjajo obliko V 12-valjnega motorja. Pokrov se spremeni v pladenj, iz katerega lahko postrežemo s prigrizki. Notranjost je osvetljena, ob strani pa imamo na voljo dve ‘viseči mreži’ iz usnja v rdeči barvi Hotspur Red – tam shranjujemo kanapeje, kaviar in šampanjec, ki se v minibaru ohladijo na pravšnjo temperaturo za pogostitev.

Ni pommebno, kam boste hladilni sistem za penino postavili, v dnevno sobo, vrt ali na jahto, povsod bo v središču pozornosti. Poleg njega dobite še štiri bombažne prtičke z izvezenim logotipom RR, da boste lahko elegantno zaključili pogostitev.
Za pravo temperaturo penine skrbi hladilnik iz anodiziranega črnega aluminija. Takšen luksuz seveda ni pocen in vas bo stal malenkost več kot 42.000 evrov.

Galerija: Rolls-Royce Bespoke Design Collective

Dodatne Informacije

Več informacij:
rolls-roycemotorcars.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Večna klasika: Mercedes-Benz E Coupe & Cabriolet (2020)