Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe: popolna prenova osem let starega Phantoma

Vilner Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe
Zadnjič posodobljeno: :

Bolgarski predelovalec luksuznih avtomobilov Vilner je pod svoje okrilje vzel Rolls-Royce Phatom Drophead Coupeja iz leta 2010 in mu namenil popolno prenovo notranjosti. Odločili so se za prefinjen pristop in ohranili notranjost, primerno 'gospodom'.

Z uporabo nekaj kvadratnih metrov trpežnega belega usnja so pri Vilnerju popolnoma spremenili notranjost luksuznega kabrioleta. V navdih jim je bila prejšnja notranjost, ki je imela veliko posluha za podrobnosti. To pozornost so ohranili in osrednji del sedežev ‘preluknjali’ v obliki dveh R-jev. S tem so se poklonili ustanoviteljema podjetja Rolls-Royce, hkrati pa perforirano usnje pomaga pri hlajenju in gretju sedežev.

Čudovito zunanjo barvo češnje je bilo treba vključiti tudi v notranjosti avtomobila. V barvo češnje so tako odeti varnostni pasovi in robovi sedežev, bolj pozorno opazovanje pa razkrije še izvezene logotipe RR na naslonjalih za glavo. Češnjevo zunanjost si je lastnik izbral med 44.000 kombinacijami, ki jih je v tistem času ponujal Roll-Royce za zunanjost svojih avtomobilov. Tako so se pri Vilnerju odločili za uporabo bele in barve češnje tudi v notranjosti, saj je kabriolet avtomobil, pri katerem se hkrati vidi tako zunanjost kot tudi notranjost.

Vilner Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe
Vilner Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe

Predelali so tudi armaturno ploščo, ki je na novo oblečena v posebno usnje, ki zmanjšuje odboj svetlobe z vetrobranskega stekla. Lesene površine v avtomobilu so osvežili s tremi plastmi laka in jih še dvakrat spolirali. Kot piko na i, so dodali še posebne, za ta projekt narejene, črne preproge. Ker se Vilner običajno loti zgolj estetskih predelav notranjosti in zunanjosti, je ostal 6,75-litrski V 12-valjnik nespremenjen.

Galerija slik: Vilner Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe

Dodatne Informacije

Več informacij:
vilner.eu

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Caddy California: minimalistični kamper za avanturiste