fbpx

Royal Huisman Pura: luksuzna jadrnica za posameznikove želje

Royal Huisman Pura

Royal Huisman Pura bolj predstavlja platformo kot pa končni izdelek. Svet luksuznih jadrnic si je med seboj še kako različen, ker ima vsak posameznik svoje želje in ker so jadrnice namenjene ali luksuzu ali bolj športno usmerjenim aktivnostim.

Royal Huisman Pura prihaja izpod rok nizozemske ladjedelnice z večstoletno tradicijo. Združili so se s pomorskim arhitektom Manijem Frersom in si zamislili jadrnico, ki bila osnovana na platformi, ki jo je mogoče dodatno prilagodit naročnikovim željam.

Večina inženirskega dela bo na 40 metrski jadrnici že narejenega, naročnik pa bo lahko s pomočjo svojega lastnega pomorskega arhitekta izbiral obliko trupa, palube in tisto, kar se postavi nad trup in palubo oziroma superstrukturo. Tudi notranjost bo prilagodljiva, v njej pa je dovolj prostora za 8 gostov in 6 članov posadke. Da imamo ob tem na voljo še visoko stopnjo luksuzna, niti ni treba posebej omenjati.

Galerija slik: Royal Huisman Pura

Dodatne Informacije

Več informacij:
discoverpura.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!