fbpx

Royal Robbins kolekcij puloverjev narejena iz predelanih ostrig in plastenk

V nenehnem iskanju inovativnih, trajnostnih rešitev Royal Robbins širi svojo uporabo Seawool® v novi kolekciji ženskih puloverjev Westlands za jesen 2022. Reciklirana polipreja SeaWool je ustvarjena s predelanimi lupinami ostrig in plastičnimi steklenicami, kar zmanjšuje količino odpadkov na kopnem in v morju.

Mešanica pletenine Seawool in merino volna zagotavlja dolgotrajne mnoge prednosti, vključno z odpornostjo na vonjave, izolacijo in regulacijo temperature.

SeaWool Recycled Polyester je izdelan iz plastičnih steklenic po uporabi in zdrobljenih lupin ostrig, zbranih na farmah ostrig na Tajvanu. Tajvanska industrija gojenja ostrig vsako leto zavrže kar 160.000 ton lupin. Partner proizvajalec vlaken za Royal Robbins letno preusmeri sedem ton odpadnih lupin ostrig za izdelavo tega vlakna. V vsakem puloverju Westlands je v povprečju uporabljenih 10 plastičnih steklenic in ena lupina ostrig.

Popolnoma nov model in slog za jesen 2022 je pulover Westlands Fairisle Crew združuje najboljše iz tradicionalnega stila na prostem z udobno, naravno in učinkovito tkanino. Klasični vzorci Fair Isle okoli vratu so popolni za zimske aktivnosti in brez težav prehajajo iz svežih dni raziskovanja v prijetne noči v mestu. Mešanica tkanine iz merino volne in morske volne, ki je enostavna za nego, je naravno odporna proti vonjavam in nudi toploto brez teže.

Za jesen 2022 je mešanica Seawool in merino predstavljena tudi v ženskih puloverjih Westlands Relaxed Pullover, Westlands Cowl, Westlands Pullover in Westlands Funnel Neck puloverjih. Kolekcija puloverjev Royal Robbins Westlands bo na voljo v začetku septembra 2022 pri specializiranih prodajalcih in na spletu na royalrobbins.eu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!