S cestnim kolesom po vodnem toboganu

Road-Bike-Party 2
Road-Bike-Party 2

Dolgo pričakovano nadaljevanje neverjetne vožnje s cestnim kolesom je tu! »Road Bike Party 2« vključuje neverjetne spuste, obrate in premete na 18000€ vrednem cestenem kolesu Colnago C59 Italia. Tako je, prav ste prebrali – akrobacije s specialko!

Dolgo pričakovano nadaljevanje neverjetne vožnje s cestnim kolesom je tu! Road Bike Party 2 vključuje neverjetne spuste, obrate in premete na 18.000 € vrednem cestenem kolesu Colnago C59 Italia. Tako je, prav ste prebrali – akrobacije s specialko!

V glavni vlogi je kolesarska legenda Maryn Ashton, štirikratni prvak British Biketriala in razglašen za »World Expert Biketrial Champion«. Po senzaciji prvega videa Road Bike Party na YouTube, so se odločili, da je treba posneti še večji in boljši drugi del. Pomagala sta mu Chris Akrigg in Danny MacAskill, ki sta prav tako visoko zapisana v gorsko-kolesarkem svetu.

Sredi snemanja se je Martynu zgodila težka nesreča, ki je preoblkovala tok njegovega življenja. Na MotoGP v začetku septembra letošnjega leta, je sredi prikazovanja svojih trikov na kolesu doživel poškodbo hrbtenice, zaradi katere je paraliziran od pasu navzdol. Pogum, odločnost in številni prijatelji so pomagali Martynu dokončati njegovo vizijo kaj pomeni »Zabava s cestnim kolesom« ali »Road bike Party«. Z njegovimi besedami: »Party on!«

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!