S tem trimaranom je mogoče potovati po vodi

Zadnjič posodobljeno: :

Podjetje Red Shark Bikes je razkrilo serijo trimaranov, ki kolesarjem omogočajo vožnjo po vodnih površinah. Kot kaže, vam odslej niti reka, jezero ali morje ne bodo mogli preprečiti, da prispete na cilj.

Za inovacijo stoji generalni direktor in industrijski oblikovalec Josep Rubau, ki je v preteklosti sodeloval z Volkswagnom, hkrati pa je zasnoval avtomobil Tramontana.

Red Shark si želi različne segmente trga prepričati s tremi modeli: Sport, Fun in Adventure. Prvi je namenjen športnikom, ki stremijo k izboljševanju svojih dosežkov. Drugega, kot že ime samo pove, proizvajalci priporočajo rekreativcem, ki se bi radi zabavali, medtem ko je tretji najbolj primeren za ljudi, ki želijo raziskati nove kraje. Sport je skoraj v celoti izdelan iz lahkih karbonskih vlaken, ostala dva trimarana pa sta iz zelo gostega polietilena. Adventure vključuje tudi nahrbtnike, pritrjene na ogrodje, in vodoodporen prostor za shranjevanje.

Vsi trije modeli navdušujejo s priročnim dizajnom, saj se lahko pohvalijo z zložljivim krmilom. Propeler je odporen na slano vodo, matice in vijaki pa so zaščiteni pred rjavenjem.

Za Fun bo potrebno odšteti 4.995 evrov, Adventure je ocenjen na 6.995 evrov, cena za model Sport pa je 9.995 evrov.

Galerija – Trimarani Red Shark Bikes

Dodatne Informacije

Več informacij:
redsharkbikes.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše brezžične nadzorne kamere 2021, ki pazijo na vaš dom