fbpx

Če odgovoriš na ta vprašanja z »da«, si rojena v napačnem stoletju

Se ti včasih dozdeva, da to stoletje enostavno ni zate? Ob gledanju Jane Eyre in branju Prevzetnosti in pristranosti te popade močna nostalgija in včasih se zalotiš, kako sanjariš o časih, ko je bilo dvorjenje tisočkrat bolj romantično od sodobnega flirta. V članku lahko preveriš, ali se nahajaš v napačnem času. Če odgovoriš na ta vprašanja z »da«, si rojena v napačnem stoletju.

Če odgovoriš na ta vprašanja z »da«, si rojena v napačnem stoletju.

Imaš rada vintage oblačila?

Na to vprašanje marsikatero dekle brez obotavljanja reče ja. Kupovanje v second hand butikih je eden izmed največjih užitkov potovanja po zahodnem delu sveta.

 

Rada imaš vintage oblačila
Rada imaš vintage oblačila

Sovražiš sodobne zmenke?

Ali sovražiš dejstvo, da je skoraj nemogoče igrati zabavno igro in flirtati, če se ne vključiš na spletno sceno (najpogosteje Tinder)? Za izboljšanje pogojev na področju dvorjenja se ti ni treba odpeljati zelo daleč v času. Še pred nekaj desetletji je bil filrt še veliko bolj živ in pristen, kot je danes.

Imaš polaroidni fotoaparat?

Doprinosi razvoja sodobne tehnologije so navdušujoči in dejstvo, da imamo v telefon vgrajeno vrhunsko kamero, ki nas spremlja na vsakem koraku, je z vidika naših prednikov zavidanja vredno. Vendar pa moramo priznati, polaroid je pač polaroid.

Nobena tehnologija ne zasenči polaroidne kamere
Nobena tehnologija ne zasenči polaroidne kamere

Ne maraš popularne glasbe?

Ali na vso moč pogrešaš čase, ko smo kupovali CD-je, še bolj pa hrepeniš po letih, ko so svetu glasbe vladale plošče? Poleg tega pa se ti zdi popularna glasba neskončno premalo razdelana in kakovostna. Verjetno se nisi rodila v pravem stoletju. Več sreče naslednjič.

PREBERITE ŠE: Kaj o tebi pove tvoj naj okus sladoleda?

Sanjariš o časih, ko so bili v uporabi še gramofoni
Sanjariš o časih, ko so bili v uporabi še gramofoni

Imaš rada filme stare šole?

Čeprav meniš, da sodobna filmska industrija postreže z nekaj dobrimi filmi na leto, pa po tvojem mnenju nič ne preseže odličnih  filmov stare šole.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.