S temi 5 triki bo vajina spolnost takoj postala bolj vroča in zabavna!

Triki za vroče igrice med rjuhami

Zadnjič posodobljeno: :

Kako vzburiti moškega? Nič lažjega!

Monotonost v spalnici ubija odnose, ne dopustite, da se to zgodi v vajinem razmerju. Tako malo je dovolj, da bo vaše spolno življenje bolj zabavno.

Upoštevajte spodnje nasvete in se samo prepustite ter uživajte v intimnosti in smehu.

1. Dražite ga

Vizualno, s sporočili, pogledi … Medtem, ko se zjutraj pripravljate za odhod od doma, si oblečite najbolj erotično spodnje perilo. Med kuhanjem kave, ličenjem, umivanjem zob počasi hodite mimo njega. In potem se zelo počasi oblačite. Predstava, rezervirana samo za njegove oči, mu bo ves dan ostala v mislih in komaj bo čakal, da pride domov in se vrže na vas.

2. Ostanite v čevljih z visoko peto

Nosite svoje najljubše in najbolj visoke pete, ki jih imate, in ko se vajine spolne igrice začnejo, ostanite v njih. V njegovih očeh boste še bolj privlačni, vam pa bo skupaj z novo pridobljeno višino zrastla samozavest in natančno boste vedeli, kako ga obnoreti.

Ostanite v čevljih z visoko peto.

3. Pošiljajte drug drugemu umazana sporočila

Pisanje vročih sporočil je podcenjeno. Napišite mu na primer, kako ne morete nehati razmišljati o vsem, kar mu boste storili, ko pride domov. Ni mu treba pošiljati fotografij, ki bi lahko končale v napačnih rokah, besede so vsekakor dovolj. Pustite domišljiji prosto pot!

4. Ne skrivajte se

Morda vam je nerodno vzdihovati in kričati od strasti, kakor bi si morda želeli, vendar si vsaj včasih dajte duška in mu s svojim glasom pokažite, kako zelo uživate v vsem, kar naredi za vas. Tudi on bo užival!

5. Igrajte poredne igre

Igrajte poker, šah, človek se ne jezi, monopoli, toda vse vloge naj bodo drugačne, nabite z erotiko. Izmislita si vroče naloge za poraženca, in kazen, če naloge noče opraviti. Vaši igrivi večeri bodo nenadoma postali veliko bolj privlačni in zabavni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
6 neobičajnih znakov, da je partner v zvezi nezadovoljen