fbpx

Želite spremeniti barvo las? Katero bi morali preizkusiti glede na vaše astrološko znamenje?

Zadnjič posodobljeno: :

S prihodom pomladi se mnogi odločijo za spremembo frizure, ste morda med njimi tudi vi?

Iščete navdih za novo pričesko? Tokrat vam zvezde prinašajo odgovor. Ponujamo vam seznam predlogov, ustvarjenih v skladu z vašim astrološkim znamenjem.

Katera barva je prava za vas? Poglejmo v paleto barv, od bakreno rdeče do pastelnih tonov.

Oven

Ognjeno znamenje astrologije si zasluži ognjen odtenek. Bakreni odtenki bodo sijajno poudarili vašo drzno, ambiciozno in bistro osebnost.

Bik

Šarmantni, prijazni in neomajni pripadniki tega znamenja so precej tradicionalni v svojem pristopu k lepoti. Imajo pa tudi nagajivo plat. Ustrezajo jim različni prameni, ki delujejo kakor da so bili potopljeni v vedro barve. Lahko pa si preprosto skrajšate lase!

Dvojčka

Vsestranski in radovedni dvojčki se ne izogibajo eksperimentom, zato bodo pripravljeni tvegati, ko gre za barvo las. Frizerji pripadnikom tega znaka priporočajo, naj si lase pobarvajo s prameni pastelnih barv.

Rak

Zvesti in intuitivni raki so znani kot najbolj čustveni znaki astrologije. Rdeča barva rubina dopolnjuje njihovo toplo osebnost.

Lev

Levi so čisti ogenj! Alfa v vsaki situaciji. Ste kraljica vašega družbenega kroga. Za vas so primerne strastne, svetle in sončne barve. Če vas lahko kaj napolni z energijo, je to odtenek mandarine.

Devica

Osebe, rojene v tem znamenju, so znane kakor veliki perfekcionisti, ki še posebej cenijo čistočo in urejenost. Nič čudnega torej, da so veliki ljubitelji minimalističnih belih prostorov. In prav v njih so frizerji našli navdih za ledeno blond barvo, ki jo priporočajo pripadnikom tega znaka.

Tehtnica

Člani tega znamenja so pravi romantiki. Nežno roza barva se odlično poda k njihovemu karakterju.

Škorpijon

So močni, neodvisni in neustavljivi. Od zunaj se morda zdijo nekoliko zastrašujoči, a to je le njihova dobra preobleka. Idealna kombinacija za njih so spredaj svetlejši, zadaj temnejši lasje.

Strelec

Dolgčas ni v njihovem besednjaku! Energični in igrivi strelci so pripravljeni na eksperimentiranje. Ena izmed možnosti, ki se jim priporoča je tista, pri kateri si bodo lase popestrili z živahnimi prameni. Zanje je to le ena v vrsti pričesk.

Kozorog

Kozorogi so ponosni na svojo previdnost, praktičnost in odločnost, zato si lahko privoščijo rdeče pramene. Naredite nekaj zunaj svojega območja udobja. Vaši prijatelji vedo, da imate tudi vi igrivo žico v sebi. Pokažite jo!

Vodnarji

Drzne izbire pripadnikom tega znamenja niso neznanke, ker običajno razmišljajo izven okvirjev. Namesto da bi lovili trende, je bolj verjetno, da se preprosto odločite za tisto, kar imate radi. In če iščete nove ideje, vsekakor preizkusite vijolične odtenke.

Ribi

Pripadniki tega znaka naj bi se mentalno in intuitivno povezali z ljudmi na globoki ravni. In frizerji so v morskih globinah našli navdih za njihovo popolno barvo las – akvamarin je barva, ki pripada ribam!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!