Najboljši aparati za kokice 2021

Aparati za zdrave, domače kokice

Foto: Amazon

Najboljši aparati za kokice 2021 bodo pripravile zdravo različico kokic, ki bodo odlično začinile vaš filmski večer.

V predpakirane kokice, ki se v večini primerov pripravijo v mikrovalovni pečici, je lahko veliko maščobo, sol in dodatkov, ki spremenijo ta sicer hranljiv polnozrnat prigrizek v nezdrav. Uporaba aparata za kokice doma je lahko prav tako enostavna in je preprost način, da kokice ostanejo zdrave, in priložnost, da jih prilagodite s svojimi najljubšimi prelivi in začimbami. Dolgoročno boste prihranili tudi denar.

Postopek priprave kokic je preprost: ko se jedrca kokic segrejejo, se spremenijo v hrustljav in zasvojljiv prigrizek. Jedrca kokic imajo v notranjosti drobno kapljico vode, ki se ob segrevanju spremeni v paro, zaradi česar jedro poči. Čeprav je mogoče kokice pripraviti v katerem koli starem loncu, aparat za kokice postopek naredi hitrejši, enostavnejši in malce bolj zabaven.

Torej, kateri aparati za kokice 2021 so najboljši?

Aparati za kokice uporabljajo različne metode za ogrevanje jedrc, ne glede na to, ali gre za mikrovalovno pečico, neposredno pripravo na štedilniku ali električno energijo, s pomočjo katerega pihajo vroč zrak v jedrca. Aparati za kokice iz nerjavečega jekla, aluminija in stekla zdržijo dlje kot tisti iz plastike ali silikona, prav tako pa morajo biti izdelani iz varnih in enostavnih materialov, kot so plastika brez BPA in brez melamina, silikon, nerjaveče jeklo ali aluminij s toplotno zaščitenimi ročaji in temperaturno varno steklo.

Namig: V kolikor želite dodatne popuste Amazon Prime, nižjo poštnino ter dostop do digitalne knjižnice filmov in knjig, vam svetujemo, da se včlanite v Amazon Prime.
REGISTRACIJA IN PREIZKUS – AMAZON PRIME

Obstajajo tri glavne vrste aparatov/izdelovalcev za kokice – razlike so torej v tem, kako segrejejo jedrca kokic, ali je za pripravo potrebna maščoba ali ne in koliko kokic lahko pripravijo.

Kateri aparati za kokice 2021 so najboljši?
Foto: Amazon

Aparati za kokice na zrak so majhni električni kuhinjski aparati, kjer vroč zrak kroži po zrnih kokic. Ko so te pripravljene, jih skozi pipo izstreli v vašo skledo. To je najbolj zdrav način priprave kokic (olje ali maslo ni potrebno). Aparati za kokice na zrak so na voljo v zabavnih barvah, ki so videti odlično v vsaki kuhinji in so enostavni za uporabo in čiščenje. So dražji kot druge vrste aparatov za kokice.

Izdelovalci kokic za mikrovalovne pečice so steklene, plastične ali silikonske sklede s prezračevanim pokrovom. Kokice z malo olja ali brez njega pretresemo v skledo in pripravimo v mikrovalovki. To je to! To je najlažji, najhitrejši in najcenejši način priprave kokic doma. Primerni so za pomivanje v pomivalnem stroju, zaradi česar je čiščenje preprosto. Na žalost so nekatere plastične in silikonske sklede po nekaj uporabah nagnjene k madežem. Lahko se tudi zelo segrejejo, zato morate biti pri jemanju iz mikrovalovke zelo previdni.

Izdelovalci kokic, ki delujejo s pomočjo kuhalne plošče na štedilniku, so znani po tem, da pripravijo kokice najboljšega okusa zaradi hitrega segrevanja in uporabe malo olja. Videti so kot navaden pokrov, vendar ima ta pokrov mehanski mehanizem za mešanje, ki kokice obrača, da se jedrca ne zažgejo in se ne primejo dna. Narejeni so iz trpežnega nerjavečega jekla in aluminija ter so razmeroma poceni. Enostavno jih je očistiti – večina modelov se čisti s preprostim brisanje notranjosti s suho papirnato brisačo. Ti izdelovalci zahtevajo, da nadzirate toploto, s čimer zagotovite, da se kokice ne zažgejo. Ko se zvok pokanja kokic upočasni in obračanje postane težje, saj se lonec polni s s kokicami, ga lahko odstranite iz ognja in uživate.

Najboljši aparati za kokice 2021

Zadnja posodobitev 2021-09-24 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!