fbpx

Čarobna safari koča, ki združuje eko-dizajn in luksuzno bivanje

Sandibe Okavango safari koča v Botswani.

Safari koča Sandibe Okavango nam dokazuje, da je ekološka gradnja iz biorazgradljivih trajnostnih materialov lahko tudi luksuzna. Bivališče je skoraj v celoti zgrajeno iz lesa in spominja na narobe obrnjen čoln z ukrivljenimi borovimi tramovi.

Sandibe Okavango v Botswani vključuje kar 12 luksuznih sob, ki lahko gostijo do 24 gostov. Vsaka soba prav tako vključuje svoj kamin, zasebni bazen in zasebni zunanji tuš. Goste mamljivo vabi tudi čudovita skupna kuhinja in bar s skupnimi bivalnimi prostori, ki so kot nalašč za kratek oddih od sonca ter afriške vročine. Kot rebra izdelana iz lesa, se bivališče odpira na obeh straneh in omogoča pretok zraka po prostorih. V vsej svoji lepoti koča ponuja svojim gostom realistično izkušnjo luksuznega safari življenja. V priznanje za svojo izjemno naravno raznolikost in lepoto je bilo bivališče nedavno dodano na Unescov seznam svetovne dediščine.

V galeriji si oglejte fotografije safari koče Sandibe Okavango , ki združuje eko-dizajn in luksuzno bivanje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
andbeyond.com/sandibe-okavango-safari-lodge

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!