Samsung Galaxy Buds Live: edinstvena zasnova in aktivno odstranjevanje hrupa

Zadnjič posodobljeno: :

Samsung Galaxy Buds Live so najnovejše brezžične slušalke, ki se ponašajo s stilsko in ergonomsko zasnovo, združeno z vrhunsko avdio tehnologijo.

Samsung Galaxy Buds Live kljubujejo običajnemu dizajnu – imajo edinstveno zasnovo in niso podobne ostalim brezžičnim slušalkam. Samsung je namreč preoblikoval tradicionalno zasnovo brezžičnih slušalk – notranje komponente je razporedil vodoravno namesto navpično. Slušalke tako ne štrlijo iz ušes, kar zagotavlja naravnejši videz. Ergonomska oblika brez konic se popolnoma prilega obliki vašega ušesa, zaradi česar so brezžične slušalke Galaxy Buds Live dovolj udobne za uporabo čez ves dan, dodatno pa jih lahko prilagodite s krilci, ki so na voljo v dveh velikostih.

Samsung Galaxy Buds Live
Samsung Galaxy Buds Live

Galaxy Buds Live so bile zasnovane za oživitev zvoka. Združujejo strokovno znanje družbe AKG in Samsungov dediščino strojnih inovacij ter tako nudijo izjemno zvočno izkušnjo. Zahvaljujoč 12-milimetrskemu zvočniku in globokim basom, boste v glasbi še bolj uživali. S tremi mikrofoni in enoto za glasovno sprejemanje boste komunicirali bolje, vaš glas pa bo vselej slišati jasno in glasno. Nove brezžične slušalke vključujejo tudi funkcijo aktivnega odstranjevanja hrupa, kar bo odstranilo motnje, kot so na primer hrup avtomobilov ali zvok centrifuge pralnega stroja.

Brezžične slušalke Galaxy Buds Live vključujejo baterijo z dolgo življenjsko dobo. Ko je baterija popolnoma napolnjena, brezžične slušalke omogočajo do 6 ur predvajanja, polnilna torbica pa shranjuje energijo še za dodatnih 15 ur predvajanja. In ko se vam mudi, lahko brezžične slušalke samo s 5 minutami polnjenja napolnite za 1 uro predvajanja.

Nove brezžične slušalke vključujejo tudi funkcijo aktivnega odstranjevanja hrupa.
Nove brezžične slušalke vključujejo tudi funkcijo aktivnega odstranjevanja hrupa.

Nove brezžične slušalke nudijo priročno in povezano poslušanje, združljivo z vrsto naprav. Omogočajo brezstično preklapljanje med združljivimi napravami – odklop in ponovni priklop tako ne bo potreben. Ko boste brezžične slušalke povezali z najnovejšimi napravami Galaxy, se vam bodo odprle popolnoma nove možnosti. Za še bolj priročno navigacijo je pri Galaxy Buds Live na voljo intuitiven fizični uporabniški vmesnik, ki omogoča upravljanje z dotikom. Poleg tega je na voljo tudi Bixby, ki omogoča glasovno upravljanje glasbe, odpiranje aplikacij in pošiljanje sporočil.

Galerija: Samsung Galaxy Buds Live

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Google Pixel 4A: okleščen do bistva, dobrega bistva