Samsung Galaxy Watch 3: izjemen dizajn z vrhunskimi funkcijami za izboljšanje zdravja in dobrega počutja

Samsung Galaxy Watch 3 je pametna ura nove generacije, ki združuje izjemen dizajn z vrhunskimi funkcijami za izboljšanje zdravja in dobrega počutja.

Pametna ura Samsung Galaxy Watch 3 se lahko pohvali z videzom luksuznih ročnih ur, hkrati pa je dovolj udobna, da jo lahko nosimo čez ves dan. Narejena je iz vrhunskih materialov, kot so nerjaveče jeklo in visokokakovostno usnje, Galaxy Watch 3 pa je kot prva med pametnimi urami na voljo tudi v različici iz titana, ki je hkrati trpežen in eleganten.

Novo pametno uro odlikuje tudi priljubljen vrtljiv okvir, ki je uporabnikom znan že iz prejšnjih modelov in združuje obliko s funkcionalnostjo. Z zasukom okvirja lahko preprosto preklapljate med pripomočki, odpirate aplikacije in se pomikate po obvestilih. V primerjavi s prvotno pametno uro Galaxy Watch je Galaxy Watch 3 tanjša za 14 odstotkov, manjša za 8 odstokov in lažja za 15 odstotkov, nudi pa večji zaslon.

Videz ure lahko tudi prilagodite, tako da popolnoma odraža vaš osebni slog. V Galaxy Store lahko izbirate med več kot 80.000 številčnicami ure ali pa oblikujete številčnico po svojih željah. Knjižnica s 40 različnimi kompilacijami vam omogoča, da številčnico prilagodite tako, da imate najpomembnejše informacije vedno na voljo.

Samsung Galaxy Watch 3
Samsung Galaxy Watch 3

Galaxy Watch 3 nudi številne nove izkušnje pri spremljanju zdravja in dobrega počutja. Nova funkcija za merjenje kisika v krvi (SpO2) meri nasičenost s kisikom skozi čas za potrebe športa in dobrega počutja. Da bi zagotovili, da pomoč v primeru padca nikoli ne bo predaleč, Galaxy Watch 3 nudi tudi novo funkcijo zaznavanja padcev, ki prepozna morebitni padec in pošlje obvestilo stikom za pomoč v sili. Ohranjanje športne rutine je lahko težavno, vendar vam bo pametna ura pomagala tudi pri tem. Funkcija analize teka nudi povratne informacije v realnem času, šestfaktorska poročila o treningu pa bodo pomagala izboljšati uspešnost in zmanjšati možnost poškodb.  Če želite spremljati svoj napredek pri kardio vadbah, lahko dostopate do VO2 meritev, ki prikazujejo vaš dovod kisika. Telovadili boste lahko tudi od doma – aplikacija Samsung Health namreč vključuje knjižnico s 120 različnimi video vadbami, med katerimi boste nedvomno našli pravo vadbo zase. Pametna ura Galaxy Watch 3 je opremljena tudi z najnaprednejšimi funkcijami za spremljanje in upravljanje spanja.

Samsung Galaxy Watch 3
Samsung Galaxy Watch 3

Nastavite lahko tudi možnosti samodejnega odgovora, tako za sporočila kot tudi za slike, ter preprosto pogledate smeške in fotografije neposredno iz zapestja. Enostavno lahko tudi predvajate glasbo s premikanjem vrtljivega okvirja ali s kretnjami rok, kot je na primer stiskanje pesti, s čimer sprejmete ali zavrnete klic in utišate budilko. Za tiste uporabnike, ki daljša obdobja preživijo brez svojega telefona, so na voljo tudi modeli z LTE, ki omogočajo klicanje in pošiljanje sporočil, pretakanje priljubljenih seznamov predvajanja ter dostop do najljubših aplikacij na poti.

Galaxy Watch 3 bo na izbranih trgih na voljo od 7. avgusta 2020.

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tu je Apple Watch 6: najboljša pametna ura na svetu