fbpx

Samsung Galaxy Watch Active: spremljajte svoj napredek s stilom

Samsung je s Samsung Galaxy Watch Active pametno uro pripravil napravo, ki uporabniku omogoča izjemno in neverjetno natančno spremljanje njegovih fizičnih aktivnosti. Hkrati pa napravo, ki je oblikovno dovršena in pripravljena za vse življenjske situacije. Tako jo boste lahko nosili pri teku ali na poslovnem sestanku, kjer vam lahko služi kot poslovni asistent. Naj vam jo predstavimo - to je nova Samsung Galaxy Watch Active.

Pomlad in poletje sta tista letna časa, ko največ časa preživimo ob različnih aktivnosti na prostem. Tudi zato, da ostanemo motivirani, so merilci aktivnosti oziroma športne ure odličen pripomoček za ohranjanje motivacije, spremljanje rezultatov in nadzorovanje vitalnih funkcij med treningi. To je še posebej pomembno pri kardio treningih, ki so namenjeni vzdržljivosti in kurjenju maščob. Zato je Samsung Galaxy Watch Active pametna ura še posebej primerna, saj lahko spremlja izjemno raznolik nabor športnih aktivnosti, ki jih je kar 39. Poleg srčnega utripa spremlja tudi oceno krvnega tlaka. Izjemen ekosistem aplikacij Samsung Health poleg aktivnosti spremlja tudi kakovost spanja in ocenjuje raven stresa. Samsung Galaxy Watch Active vas bo opozorila, da ste preveč časa neaktivni in da bi bilo dobro narediti aktivno pavzo z nekaj počepi. Torej je vaš osebni zdravstveni svetovalec. V trenutku si lahko ogledate povzetek svojega zdravja na enem samem zaslonu ter pridobite dostop do številnih orodij, s pomočjo katerih lahko upravljate svojo telesno pripravljenost in dobro počutje.

Pametna ura Samsung Galaxy Watch Active je vaš osebni zdravstveni svetovalec.
Pametna ura Samsung Galaxy Watch Active je vaš osebni zdravstveni svetovalec.

Dizajn – prilagodljiv vsem življenjskim situacijam

A naj se nekoliko posvetimo še dizajnu, ki je izjemno prilagodljiv ter hkrati všečno minimalističen. Nova Samsung Galaxy Watch Active pametna ura je lahka in oblikovana tako, da predstavlja odličen modni dodatek, saj vključuje vrsto modernih paščkov, ki so ustrezajo številnim življenjskim situacijam. Lahko pa jo izberete tudi v različnih osnovnih barvah, zaradi česar se bo podala tako strogemu poslovnemu slogu kot tudi športnemu na treningu. Poudariti je treba, da so materiali prilagojeni tako, da bi bili vzdržljivejši in neobčutljivi, kar je pri tovrstni pametni uri izjemno pomembno. 

Vaš osebni poslovni asistent 

Samsung Galaxy Watch Active je odlična pametna ura, , ki vam pomaga postoriti večino stvari, ki jih lahko naredite na vašem pametnem telefonu. Tako lahko z uro načrtujete dogodke, nastavite opomnik ali budilko. Takoj, ko vaš pametni telefon sinhronizirate z uro, pa boste dobili vsa obvestila kar na vaše zapestje. S tem nikoli ne boste zamudili nič pomembnega.

Ura se odlično prilagodi kateremukoli slogu - bodisi ste oblečeni po zadnji modi, poslovno, bodisi športno.
Ura se odlično prilagodi kateremukoli slogu – bodisi ste oblečeni po zadnji modi, poslovno, bodisi športno.

Tehnologije, ki vam lajšajo življenje

Samsung Galaxy Watch Active podpira standardno brezžično polnjenje Qi, kar pomeni, da lahko uporabite Samsung Galaxy S10 pametni telefon ter jo napolnite tako, da jo preprosto položite na telefon ali katerokoli standardno brezžično polnilno postajo. Samsung Galaxy Watch Active pametna ura ima 4 GB pomnilnika, podpira Wi-Fi, Bluetooth, ima vgrajen GPS ter je vodoodporna po standardu 5 ATM. Pomembno je, da ima veliko baterijo (230 mAh), s katero je zagotovljena odlična avtonomija in s tem enostavna raba.

Čudovita ura Samsung Galaxy Watch Active podpira brezžično polnjenje Qi.
Čudovita ura Samsung Galaxy Watch Active podpira brezžično polnjenje Qi.

Samsung Galaxy Watch Active pametna ura je izjemen modni dodatek, hkrati vaš osebni zdravstveni pomočnik, kot tudi poslovni asistent. Videti je enostavno odlično, saj se njen dizajn prilagodi prav vsaki situaciji in slogu. S ceno, ki je dostopna, predstavlja predmet poželenja, ki se to poletje preprosto mora znajti na vašem zapestju.

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com/si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!