fbpx

Samsung Notebook 9 Pen briše mejo med računalnikom in telefonom

Samsung Notebook 9 Pen združuje najboljše lastnosti Samsungovih prenosnikov. Je zelo tanek in zmogljiv, ob tem pa navdušuje z obširnim seznamom funkcij, ki jih pri prenosnem računalniku običajno ne pričakujemo.

Računalnik Samsung Notebook 9 Pen vključuje Samsungovo pisalo S Pen, ki je povsem enako tistemu, ki ga dobimo ob nakupu telefona Galaxy Note 8. To lahko uporabljamo pri ustvarjanju v aplikacijah, ki so sicer namenjene telefonom, a odlično delujejo tudi na računalniku. Pisalo ima kar 4096 nivojev pritiska in stranski gumb, ki je namenjen brisanju. Meja med računalnikom in telefonom s takšnimi inovacijami postaja vedno bolj zabrisana.

Računalnik seveda nudi še veliko več. Sistem vsebuje procesor osme generacije Intel Core i7, 8 GB RAM-a in 256 GB SSD-ja. Poleg prepoznavanja s prstnim odtisom ponuja tudi možnost prepoznavanja obraza. Multimedijske vsebine si bomo ogledovali na 13,3-palčnem zaslonu z ločljivostjo Full HD. Zaslon je povsem gibljiv, zato lahko prenosnik preobrazimo v tablico. Baterija zdrži 7 ur in pol. Konkurenčni računalniki imajo sicer večinoma bolj vzdržljive baterije.

Notebook 9 Pen tehta le 0,95 kg. Nizko težo pripisujemo materialu, iz katerega je računalnik izdelan. Ustvarjalci so uporabili zlitino magnezija in aluminija.

Kritiki so nezadovoljni z dizajnom novega računalnika. Srebrno-siva barvna kombinacija je namreč precej pusta.

Vse to boste dobili za 1.128 evrov.

Galerija – Samsung Notebook 9 Pen

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!