Samsung predstavil inovativne gospodinjske aparate

Morda neverjetni okusi in tehnologija na prvi pogled res ne gredo skupaj, a Samsung se je odločil to spremeniti. Novi inovativni gospodinjski aparati Samsung se tako ponašajo z dovršenim dizajnom in neverjetnimi inovacijami.

Strastni ljubitelji sladkih dobrot se bodo strinjali, da so bile vgradne kuhinjske naprave Samsung, ki so jih v Zagrebu predstavili v sklopu ustvarjalne delavnice Sweets & Beyond, uporabljene na najokusnejši način. Priznana hrvaška slaščičarka Tea Mamut je namreč s pomočjo novih gospodinjskih aparatov Samsung pripravila slastne in čudovite piškotke Galetine. V za posebej to priložnost oblikovani kuhinji Samsung Cookhouse kuhinji so edinstvene sladice pripravljali tudi novinarji, Samsungovi partnerji in hrvaški pevec Luka Nižetić.

Tei Mamut se je na delavnici Sweets & Beyond pridružil tudi hrvaški pevec Luka Nizetić – tokrat v vlogi desne roke Tee Mamut.
Tei Mamut se je na delavnici Sweets & Beyond pridružil tudi hrvaški pevec Luka Nizetić – tokrat v vlogi desne roke Tee Mamut.

Pomlad bo tako v znamenju neverjetnih gospodinjskih naprav Samsung. Katere so predstavili?

Indukcijska kuhalna plošča Samsung, ki jo odlikujeta tehnologija Virtual Flame in Flex Zone Plus

Edinstvena tehnologija Virtual Flame omogoča vizualni nadzor z jasnim in varnim prikazom temperature na indukcijski kuhalni plošči, ki s pomočjo barvne in svetle LED-osvetlitve prikazuje raven toplote vsakega kuhalnega polja. Samsung indukcijska kuhalna plošča s Flex Zone Plus ima izjemno široko in odprto površino, ki zagotavlja večjo fleksibilnost in izkoriščenost ter prinaša možnost priprave več kot ene jedi hkrati. Ob prepoznavanju števila, velikosti in oblike, omogoča pripravo jedi v več posodah hkrati. Na ta način se jed pripravi enakomerno, ob minimalni porabi energije.

Električna pečica s prilagodljivimi vrati

Pečica omogoča pripravo dveh jedi hkrati pri različnih temperaturah. Omogoča popolno prilagodljivost pečenja v zgornjem ali spodnjem delu pečice, ki ju je mogoče uporabljati neodvisno, z različnimi temperaturami in nastavitvami časa pečenja. Za pripravo večjih jedi je mogoče uporabiti celotno pečico.

Vgradni hladilnik s tehnologijo Twin Cooling

Tehnologija z ločenim sistemom hlajenja za hladilnik in zamrzovalnik zagotavlja optimalno temperaturo in vlažnost, ki živila ohrani v najboljšem stanju ter zaščiti njihov naraven okus in aromo. Vgradni hladilnik odlikuje tudi tehnologija No Frost, ki optimizira temperaturo vsakega kotička hladilnika in preprečuje nabiranje ledu.

Predstavitev neverjetnih  gospodinjskih aparatov Samsung v zagrebškem gledališču Luda kuća
Predstavitev neverjetnih gospodinjskih aparatov Samsung v zagrebškem gledališču Luda kuća

Napa z zmogljivim in skoraj popolnoma tihim sistemom prezračevanja

Z izjemno sesalno močjo hitro in tiho odstrani paro, dim in kuhinjske vonjave. Z upravljanjem na dotik v trenutku prilagodite nastavitve, s svojim elegantnim in ekskluzivnim videzom pa bo napa hkrati popestrila vašo kuhinjo.

Vgradni pomivalni stroj s tehnologijo WaterWall™

Ta pomivalni stroj je za vse tiste, ki ne želite s predhodnim izpiranjem po nepotrebnem porabiti preveč vode in časa. Revolucionarno čista posoda je rezultat močnega curka pod visokim pritiskom, ki dosega tudi težko dostopna mesta v spodnjem delu pomivalnega stroja.

Mikrovalovna pečica s keramičnim emajlom

Mikrovalovna pečica ne absorbira vlage in neprijetnih vonjav, zagotavlja dolgotrajnejšo zaščito pred praskami, hkrati pa omogoča neverjetno hitrost odtajanja.

Predstavljeni gospodinjski aparati Samsung imajo petletno garancijo, v Sloveniji bodo na voljo konec maja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!