fbpx

Samsung Star Wars: robotski sesalniki s temne strani

Po filmskih uspešnicah smo vajeni, da junaki dobijo vse mogoče oblike. Največkrat jih lahko kupimo kot igrače, obeske za ključe, stenske posterje ali nalepke. Enako je z junaki kultne Vojne zvezd. Ampak ste kdaj pomislili, da bi Darth Vader lahko posesal vašo dnevno sobo? No, ne ravno on, ampak sesalnik, ki mu je na las podoben? Predstavljamo robotske sesalnike Samsung Star Wars.

Pri Samsungu so se odločili za duhovito idejo, in sicer da bi svojemu robotskemu sesalniku POWERbot VR7000 nadeli masko Dartha Vaderja oziroma Vojaka Imperija (Stormtrooper). Tako so nastali robotski sesalniki Samsung Star Wars.


V letošnjem decembru namreč v kinodvorane prihaja osmi del sage Vojne Zvezd Zadnji Jedi in čas je pravi tudi za Samsungov sesalnik Star Wars edition. Model Darth Vader je opremljen z Wi-Fi-jem in daljinskim upravljalnikom, oba skupaj pa krasijo zvočni učinki, ki so značilni za lika iz sage. Težko dihanje Darta Vaderja ter zvoki laserske puške Vojaka so le eni izmed njih. Ju pa krasita tudi senzor Fullview 2.0 ter Visionary Mapping Plus, sistema, ki poskrbita, da sesalnik učinkovito in brez vašega nadzora opravi svoje delo.

Samsung je k sodelovanju povabil največje oboževalce sage, da jim pomagajo pri vseh korakih, od oblikovanja do distribucije. Pri Samsungu so se odločili za omejeno količino sesalnikov, tako da pohitite, če želite Dartha Vaderja oziroma Stormtrooperja v novi vlogi! Cena zanju je 670 evrov oziroma 590 evrov.

Galerija – Samsung Star Wars: robotski sesalniki s temne strani

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!