fbpx

Samsung televizor The Frame: televizor in umetnina, ki se prilagajata vašemu življenjskemu slogu

Televizor, ko je vklopljen. Umetnina, ko je izklopljen.

Foto: Samsung

Samsung navdušuje s svojimi inovacijami v svetu zabavne tehnologije. Pri tem pa je najpomembnejše, da z njimi tehnološke pripomočke prilagajajo potrebam in navadam uporabnikom, na način, da se le-ti neopazno in subtilno vklopijo v življenjski slog vsakega posameznika. In tak je tudi televizor Samsung Frame Smart TV.

Zasnovan kot okvir

The Frame je televizor z elegantnim in sodobnim okvirjem, ki se preprosto zlije z vašim dekorjem. Ni samo televizor, ki prostoru daje stil, temveč postane del vaše galerije kot prava umetnina. Izbira okvirja in barve je prepuščena vam. Tako lahko izberete okvir po meri, ki se popolnoma ujema z vašim prostorom, okusom ali umetniškimi deli. Tu nas The Frame še posebaj preseneti, saj lahko zaradi magnetov stil zlahka spreminjate tako, da okvir preprosto pritrdite in snamete. S stenskim nosilcem brez odmika je namestitev televizorja preprosta, hkrati pa se bo popolnoma zlil z vašim prostorom.

Foto: Samsung

Več-pozicijsko stojalo

Stojalo omogoča, da The Frame postavite v 3 možne pozicije. Lahko ga postavite na tradicionalen način, da udobno gledate vaše najljubče serije in filme ali razkazujete osupljive fotografije narave. S prilagoditvijo stojala lahko The Frame postavite v naslonjeno pozicijo kot stoječi okvir za sliko. Kot tretja možnost pa lahko stojalo postavite navpično za prikazovanje portretnih fotografij.

Foto: Samsung

Polepšajte svoj prostor z umetnostjo

Doživite moderni način prikaza svoje umetniške zbirke, ki vključuje vse od velikih umetnin do vaših najljubših fotografij. V posebni aplikaciji – trgovina z umetninami – so vam na voljo najbolj znane umetniške slike tako klasičnih kot sodobnih del. Ker pa seveda govorimo o pametni napravi, si televizor The Frame zapomni, kaj vam je všeč in vam samodejno priporoča izbiro umetniških del. Vi pa si lahko v kopici ponujene umetnosti izberete svoje priljubljene ter ustvarite galerijo, s katero boste svojo dnevno sobo olepšali z izbranimi umetninami po svojem okusu.

Foto: Samsung

Ne le znane umetniške slike, pač pa tudi vaši nepozabni trenutki so lahko del vašega bivalnega prostora. Fotografije preprosto pošljite na televizor The Frame prek svojega mobilnega telefona ali jih naložite na USB-ključek in že jih pokažete svojim sorodnikom in prijateljem. S prednastavljenimi filtri lahko svojim fotografijam dodate edinstven stil.

Tehnologija, ki odlikuje The Frame

Samsung tehnologija kvantnih pik zagotavlja 100-odstotni barvni volumen za realističen prikaz barv, pri tem pa ohrani bogate podrobnosti in teksturo ne glede na kot gledanja. Televizor The Frame s pomočjo tehnologije TIZEN omogoča številne funkcije za neverjetno preprosto in zabavno izkušnjo gledanja. Tako lahko vsebine s svojega mobilnega telefona predvajajte na televizorju, preprosto upravljajte televizor s svojim glasom in se s klikom potopite v svet vsebin. SmartThings aplikacija vas bo še posebaj navdušila. Omogoča, da film, ki ste ga začeli gledati na svojem pametnem telefonu preprosto nadaljujete na Samsung TV. Aplikacija omogoča preprosto povezovanje in uživanje v vsebinah tako za naprave Android kot tudi iOS. Filme in glasbo lahko z dotikom zrcalite s pametnega telefona na televizor The Frame. Ko se na pametnem telefonu dotaknete The Frame, televizor zazna dotik in samodejno začne z zrcaljenjem. Tako lahko hitro in preprosto preklopite na televizor The Frame in nadaljujete z uživanjem v priljubljenih vsebinah.

Foto: Samsung

​​S televizorjem The Frame je digitalno življenje enostavno. Vse povezane naprave preprosto upravljajte z enim daljinskim upravljalnikom in aplikacijo SmartThings. Smart Hub pa lahko uporabljate za preprosto iskanje vsebin, brskanje po spletu in raziskovanje čudovitih aplikacij.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!