Sanjsko stanovanje v Ljubljani, ki si ga želiš tudi ti

Projekt Helena (Foto: POKE)

Vsak med nami ima svoje sanjsko prebivališče, kamor se želi preseliti takoj, ko bo to mogoče. Mi smo našli sanjsko stanovanje kar v Ljubljani. Za njim stoji oblikovalski studio POKE. Takšnega sanjskega stanovanja, ki je poimenovan po grški boginji Heleni, se ne bi branil nihče. Se strinjaš?

Projekt Helena je bil poimenovan po grški boginji Heleni, hčerki Zeusa in Lede. Ta je bila znana po svoji lepoti, ki jo umetniki opevajo in idealizirajo že tisočletja. S projektom so tako želeli doseči lepoto Helene in jo predstaviti skozi interier.

Projekt Helena (Foto: POKE)
Projekt Helena (Foto: POKE)

Stanovanje je bilo oblikovano za mlado štiričlansko družino, ki si želi udoben, vizualno zanimiv, barvit dom, ki istočasno predstavlja vse družinske člane. Pri izbiri barv, materialov in tekstur so bili zelo pozorni, saj so želeli ustvariti ravno pravo ravnotežje med vsemi elementi ter doseči lepo razmerje med eklektičnim in modernim stilom. Skozi celoten prostor prevladuje nevtralna barvna paleta, vendar je istočasno ‘razbita’ s poudarki v živahnih in subtilnih barvah, ko sta na primer kraljevska rdeča in zelena.
Skozi celoten dnevni prostor se razprostirajo velika panoramska okna, ki so jih omehčali z elegantnimi zavesami. Parket, ki so ga izbrali, je oljen hrast v obliki ribje kosti, ki prinese stanovanju prefinjenost in luksuz. Kuhinja je najbolj nevtralen prostor, kljub temu pa je prostorna s kuhinjskim pultom iz marmorja. Za piko na i v stanovanju poskrbijo vse prelepe umetnine na stenah.

Galerija – Sanjsko stanovanje v Ljubljani, ki si ga želiš tudi ti

Studio POKE

Pri studiu POKE živijo in dihajo ustvarjalnost in kot strasten in izkušen mlad tim pristopajo k vsakem projektu z navdušenjem. Njihovi naročniki so njihove muze in močno verjamejo v skupno delo z njimi, da jim tako lahko dajo celostne rešitve in najboljšo izkušnjo pri ustvarjanju novega doma, pisarne, trgovine, pohištva, znamke, vizualne podobe itd.

Dodatne Informacije

Več informacij:
poke-studio.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!