Second Life in Piran – Hotel Zala Piran: obnovljena lepotica v srcu piranskega mestnega jedra

Foto: Booking.com

Slovenska obala ponuja številne butične bisere in Second Life in Piran - Hotel Zala Piran je brez dvoma eden izmed njih.

Butični hotel Second Life in Piran – Hotel Zala Piran, ki se nahaja v osrčju starega piranskega mestnega jedra, je od obmorske promenade oddaljen le nekaj korakov. Znameniti Tartinijev trg je le lučaj stran, zato hotel nudi čudovito izhodišče za raziskovanje Pirana, ozkih uličic in očarljivih trgovin.

Prenovljeni hotel se ponaša s sodobno opremljenimi klimatiziranimi sobami s televizorjem. Izbirate lahko med dvema dvoposteljnima sobama, sobo primerno za tri osebe in suito. Sobe so opremljene z ličnim pohištvom, v kopalnicah pa sta na voljo tuš kabina ali kad.

V hotelu vas ob jutrih razvajajo z okusnim razkošnim zajtrkom ter vam svetujejo pri izbiri restavracij za kosila in večerje. Hotel je kot nalašč za pare, ki si želijo preživeti romantičen oddih v dvoje, saj je kulisa idiličnega Pirana odlična za romantične večerje in sprehode z roko v roki.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Glamping Kolesarska vas: nov glamping v Sloveniji, ki vabi ljubitelje kolesarjenja