Foto: Graham Mansfield/Unsplash

Sedem malenkosti, zaradi katerih se bo moški še bolj zaljubil vate

To so malenkosti, ki mu narišejo nasmeh na obraz. Tiste, s katerimi se mu usedeš v srce. Tiste, ki prerastejo v ljubezen.

Mnogi mislijo, da je zaljubljenost občutek, ki mine, vendar ni nujno, da je tako. Moški se lahko sčasoma še bolj zaljubi v žensko, kakor je bil na začetku razmerja. In od česa je to odvisno?

Razkrivamo vam sedem malenkosti, zaradi katerih se bo še bolj zaljubil v vas.

1. Vsakič, ko ga spravite v smeh

Če lahko žensko nasmejite, lahko od nje pričakujete vse, je nekoč dejala Marilyn Monroe. Enako velja za moške. Ko vam ga uspe nasmejati, je to nekaj najlepšega, kar lahko storite zanj. Še posebej, če je ta moški vaš partner, saj se bo zaradi tega še bolj zaljubil v vas.

2. Ko zaspite na njegovi rami

To se ne zgodi pogosto in zato to dejanje v sebi nosi posebno romantiko in nežnost. Videti partnerko, ki mirno spi na rami, je za moškega še posebej prijeten občutek, ki ga želi zadržati … kakor tudi vas!

via GIPHY

3. Ko se zbudi zraven vas in ugotovi, kako srečen je

Moški to počnejo pogosteje, kot si mislite, vendar tega ne bodo nikoli priznali. Ko se naslednjič zbudite in vidite partnerja, ki vas gleda, verjetno misli prav to: “Kako srečen sem, da se lahko zbudim ob ženski, kot si ti!”

4. Ko prvič skupaj preživita dan v postelji

Ko preživite 24 ur skupaj in vama ni dolgčas, je to znak, da sta po vsej verjetnosti našla življenjskega partnerja. Morda je to tudi trenutek, ko moški prvič ugotovi, da je zaljubljen v vas.

via GIPHY

5. Ko vas po dolgi odsotnosti spet vidi

Ne glede na to, ali ste na službeni poti, na obisku pri sorodnikih ali sta narazen iz kakšnega tretjega razloga, mu bo vaša odsotnost povzročila občutek, da mu nekaj manjka. Začel vas bo zelo pogrešati in se bo še bolj zaljubil v vas.

via GIPHY

6. Vedno ste ob njem, ko vas rabi

Ne glede na to, ali gre za težave v službi ali kaj drugega, bo moški cenil, da ste z njim. Morda vas ne bo neposredno prosil za pomoč, vendar mu bo vaša prisotnost veliko pomenila. Tudi če ne razumete, zakaj, ni pomembno. Njemu je pomembna vaša podpora.

7. Po vašem prvem prepiru

Večina parov doživi trenutek, ko se zave, da se bo treba potruditi, da bo odnos uspel. In ta trenutek pogosto nastopi po večjem prepiru. Noben prepir ni prijeten, pomemben pa je odziv nanj. Ste se pripravljeni pogovarjati ali se zavijete v molk? Komunikacija je temelj odnosa in večina moških želi nesoglasja čimprej zaključiti. Če se bosta pogovarjala na miren način, bo to še bolj poglobilo njegove občutke do vas.

via GIPHY

Torej, drage ženske, pa tudi moški – nikoli ne pozabite na malenkosti, s katerimi lahko vsak dan znova osvajate svojega partnerja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To niso komplimenti: najslabši stavki, ki jih govorite svojemu partnerju, ne da bi se tega sploh zavedali!