Foto: IG @lisaeldridgemakeup

“Geolift” je najnovejši trend oblikovanja obrvi

Adijo, "fantovske" obrvi!

Zadnjič posodobljeno: :

Obrvi so ena najpomembnejših obraznih karakteristik, ki so vidne pri nošenju zaščitne maske, hkrati pa kažejo na strukturo obraza. V 2021 je na sceno stopil nov trend oblikovanja obrvi, "geolift", čistejša in bolj definirana oblika širokih in gostih "fantovskih obrvi", ki jih je v zadnjem desetletju popularizirala manekenka Cara Delevingne.

Novi slog združuje močno geometrijo z opaznim dvigom in čistejšim lokom obrvi, konci pa so zoženi. Še vedno pa trend poudarja gostoto in polnost. “Geolift” je bolj dodelan in ne tako dramatičen. Poleg tega ta videz ne daje občutka “neurejenosti”, kot npr. “fantovske obrvi”. Znane osebnosti, kot so Lily Collins, Zendaya in Care Delevingne, so “geolift” že preizkusile, zdaj pa ga lahko tudi vi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup)

Če imate goste in naravno močne obrvi, je pomembno, da obliko prilagodite s pinceto in odstranite morebitne dlake, ki so zunaj črte obrvi. Če se počutite dovolj drzne, da si same oblikujete svoje obrvi, strokovnjaki predlagajo previdno stanjšanje loka od druge tretjine obrvi do zunanjega roba. Takšna konica loka bo naredila vaše oči budne. Poleg tega strokovnjaki priporočajo maskaro za obrvi za gost, oblikovan videz.

Po drugi strani pa, če nimate naravno gostih obrvi, lahko poskusite s prozornim gelom za obrvi, ki bo poskrbel za gostoto. Tiste, ki pa želite doseči še popolnejši videz, lahko dodate puder ali svinčnik. To bo zapolnilo vrzeli in zagotovilo želeno obliko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup)

Če želite celoten videz premakniti na še višjo raven, razmislite o barvanju obrvi. Morda se sliši strašljivo, vendar ni dolgotrajno, zato je vredno poskusiti. Če vaše obrvi rabijo več časa za rast, poskusite s serumom, ki spodbuja rast in polnejši videz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNDONE BEAUTY (@undone_beauty)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!