fbpx

Sedem načinov, kako moški z govorico telesa razkrije, da vas ljubi

Foto: Max / Unsplash

Me ima rad ali ne? Kako prepoznate, ali vas ima partner rad tudi takrat, ko vam tega še ni povedal?Bodite pozorni na njegovo govorico telesa in dobili bi odgovor na to vprašanje.

Po govorici telesa vam je že večkrat povedal, da vas ima rad. Vedeti morate le, kako prebrati te znake. Moški se pogosto niti ne zavedajo, da svoja prava občutja razkrivajo z govorico telesa.

Tu je sedem načinov, kako lahko moški z govorico telesa pokaže, da vas ima rad.

1. Njegovi prsti so usmerjeni vate

Ko je moški zaljubljen v vas, se bo samodejno namestil tako, da so njegovi prsti na nogah obrnjeni proti vam, ne glede na to, ali sedite v kavarni, restavraciji ali doma. Prsti, obrnjeni proti vam, so znak, da obstaja zanimanje, strokovnjaki pa pravijo, da so indikator za nekoliko globlja čustva.

2. Posnema vašo telesno govorico

Ko moški začuti intimnost, bo verjetno posnemal vaše gibe. To ni nekaj, o čemer razmišlja, ampak se preprosto zgodi. Na primer, ko hodite drug ob drugem, bodo vaši koraki usklajeni, zehali bodo za vami, hkrati, ko boste posegli po skodelici kave… Na neki točki boste spoznali, da ste na enaki valovno dolžini.

3. Razvil je rituale, ki so samo vaši

Ob slovesu vas bo vedno trikrat poljubil, vsakič, ko se objameta, vas bo pobožal po hrbtu in tako signalizirali konec objema, ko boste nekaj izrekli istočasno, bodo izmislili način, kako to označiti…
Tiste majhne, ​​nore malenkosti bosta razumela le vidva, in to vam lahko služim kot dokaz, da mu je mar bolj, kot bi želel priznal.

4. Dolgo vas gleda v oči

Ko ugotovite, da lahko partnerja dolgo, a res dolgo gledate v oči in da vam to ustreza, to razumete kot znak, da se je med vama razvila globlja povezava. Strmenje drug v drugega je lahko neprijetno, toda ko je to nekaj, v čemer uživate, to pomeni, da se je med vama razvila posebna vez.

Če le ima priložnost vas objame. Foto: Freestocks / Unsplash

5. Ne moti ga deliti osebnega prostor z vami

Ljudje, ki niso zaljubljeni, želijo imeti neko določeno količino osebnega prostora. Ko pa se bo vaš partner zaljubil v vas, ko vas ima rad, se bo brez premisleka usedel poleg vas na kavč, v restavraciji bo želel sedeti na isti strani mize kot vi… Zakaj? Ker med ne potrebuje prostora, želi biti blizu vas, ker vas ima rad.

6. Pogosto se smeji

Ko moški ljubi, se pogosteje smeji v družbi svoje partnerke. Ko opazite, da se vaš partner smeji več in dlje kot običajno ali da se smeje brez posebnega razloga, je to zato, ker je srečen in zaljubljen.

7. Dotakne se vas vsakič, ko se srečata

Če ne more odmakniti rok od vas, je verjetno zaljubljen. In tu ne mislimo samo na spolnost. Če uporabi vsako priložnost, da se vas dotakne, žgečka, drži za roko… vse to so načini, s katerimi želi pritegniti vašo pozornost in vam dejansko kaže, da vas ima rad.

Poznavanje telesne govorice vam lahko pove, ali vas ima partner rad, še preden vam to reče. Ko opazite vse te znake, se lahko nehate obremenjevati s pretiranim razmišljanjem, saj je le vprašanje dni, kdaj boste slišali “rad te imam”.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!