Hotel Navigo: luksuzni hotel za pse

Se odpravljate na dopust in razmišljate, da bi vašega psa za ta čas peljali v pasji hotel? Pri naših sosedih, v bližini Splita, smo našli edinstven luksuzni hotel za pse. Zagotovo je tole odlična ideja za poslovno potezo tudi v Sloveniji.

Luksuzni hotel za pse se nahaja v kraju v Gizdavac pri Splitu. Hotel ponuja vse, kar potrebujejo psi. Poleg nastanitve, sprehodov, plavanja in iger, se jim ponuja tudi veliko ljubezni. Hotel Navigo je v lasti Stipa Jukić, ki je velik ljubitelj psov, saj se ukvarja s pasjo vzgojo in vodi tečaje. Stipe je lastnik 9 labradorcev.

Pasje stanovanje se razprostira na petih kvadratnih metrih, prostor je klimatiziran, vsaka soba ima balkonska vrata, izhod. Na posestvu se nahaja tudi tisoč kvadratnih metrov travnate in prodnate površine, ter bazen, ki je namenjen prav psom.

Cena nastanitve za psa je v prvih 3 dneh 21 evrov na dan, od 3 dni do 20 dni boste odšteli 17 evrov na dan, cena nad 20 dni pa 13 evrov na dan. Hrano mora lastnik psa prinesti s seboj.

Pasji hoteli, vsaj tisti, kjer je na prvem mestu res dobrobit njihovih gostov, sprejemajo le zdrave in redno cepljene pse, kar je določeno tudi v zakonodaji. Prav tako mora biti kuža, ko ga pustite v pasjem hotelu, redno in aktivno zaščiten pred notranjimi in zunanjimi zajedavci. S seboj mora imeti tudi pasji potni list. Po potrebi boste morali vašega psa pred prihodom skopati, saj je res pomembno, da se v pasjem hotelu zagotavlja čisto okolje za vse pasje goste, drugače se lahko hitro pojavijo takšne in drugačne vonjave in bakterije.

Foto: Navigo Hotel / Facebook

Foto: Facebook Navigo hotel za pse

Dodatne Informacije

Navigo Hotel za Pse

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!