San Servolo Wellness Camping: sprostitvena oaza v Istri

Foto: Booking.com

Petzvezdični San Servolo Wellness Camping, ki leži le lučaj stran od slovenske meje, nudi kopico možnosti za preživljanje časa v spokojni naravi in ustvarjanje nepozabnih spominov.

Kampiranje že dolgo ni več drenjanje v šotoru, otepanje komarjev in odpiranje konzerv. Nedavno odprti San Servolo Wellness Camping, ki se pohvali s petimi zvezdicami, se nahaja v hrvaški Istri in nudi luksuzni oddih pod zvezdnatim nebom. Izbirate lahko tudi med parcelami opremljenimi s privatnim masažnim bazenom, gostom pa so na voljo tudi sodobno opremljene mobilne hišice.

Na voljo je 24 parcel, ki se nahajajo v senci hrastovega gozda in nudijo dovolj zasebnosti za intimen oddih v dvoje. Urejena je vsa potrebna infrastruktura, od vode do elektrike, skupne sanitarije pa se lahko pohvalijo z zanimivim dizajnom in izjemno čistočo. Izbirate lahko tudi med luksuznimi in premium mobilnimi hišicami, ki zadovoljijo še tako zahtevne goste.

Zadovoljni bodo tudi gurmani, ki jih bo v te konce privabila odlična ponudba okusne kulinarike. V zadnjih dveh desetletjih se je Istra razvila v eno izmed najbolj zaželenih gastronomskih destinacij v tem delu Evrope, kar je mogoče okusiti tudi v San Servolo Wellness Campingu. Izbirate lahko med okusnimi lokalnimi sestavinami, od tartufov do divjih špargljev.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!