Sejem Dom 2018: po nasvete za dom na Gospodarsko razstavišče

Zadnjič posodobljeno: :

Po nasvete za dom se lahko že 13. marca odpravite na sejem Dom 2018. Razstavo izdelkov in storitev s področja graditeljstva, na kateri se predstavlja 590 podjetij iz 33 držav, spremlja bogat obsejemski program. Brezplačna, neodvisna predavanja in svetovanja za obiskovalce sejma pripravljajo Gradbeni inštitut ZRMK in svetovalci svetovalne mreže ENSVET – Eko sklad.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Organizator

Sejem Dom

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 6,00 €

Gradite? Razmišljate o novi izolaciji? Novi kritini? Oknih, vratih? Je račun za ogrevanje previsok? Imate težave z vlago? Bi nove stopnice? Kaj pa okolica hiše? Pridite po ključne rešitve na sejem Dom. Na največji specializirani prireditvi s področja graditeljstva v regiji se na 20.000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavlja 590 podjetij iz 33 držav. Vprašanja, nevšečnosti in težave, ki vas morda obremenjujejo v zvezi z vašimi bivalnimi prostori ali okolico stavbe, pa bodo reševali svetovalci Mreže ENSVET – Eko sklada in Gradbenega inštituta ZRMK na brezplačnem svetovanju vse dni sejma.

Dodatne Informacije

Več informacij:
sejemdom.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kam za 8. februar 2021, Prešernov dan, slovenski praznik kulture?