Sejmi okusov 2017 je prvovrstni dogodek, ki narekuje prihodnje trende v gostinstvu in hotelirstvu. Potekal bo od 1. februarja do 4. februarja 2017 na Gospodarskem razstavišču, v tem času pa organizatorji pričakujejo več kot 15.000 obiskovalcev. Sejem je sestavljen iz dveh delov: razstavljalnega dela, na katerem se bo na stojnicah predstavilo več kot 500 razstavljavcev iz približno 20 držav, ter iz strokovnega dela, namenjenega pridobivanju novega praktičnega znanja. Lepo vabljeni.
Hrana in pijača sta bolj kot karkoli drugega stalna spremljevalki našega vsakdana. Vplivata na naše počutje in zdravje ter sta globoko zakoreninjeni v kulturnih obredih in socialnih interakcijah. Tako je izjemno pomembno, da hrani in pijači posvetimo svoj čas in razmišljanje ter jemo in pijemo z užitkom in pozornostjo. Sejmi okusov 2017 je dogodek, ki bo strokovni in laični javnosti predstavil prihajajoče kulinarične trende leta 2017.
PREBERITE ŠE: Prednovoletna ladjica – kulinarični užitki na Ljubljanici
Na štiridnevnem sejmu, ki bo potekal od 1. do 4. februarja 2017 na Gospodarskem razstavišču, bo stojnice z novostmi pripravilo več kot 500 domačih in tujih razstavljavcev iz več kot 20 držav. Poleg stojnic pa se obeta tudi pester program delavnic – od delavnice o pravilni pripravi kave do brezplačne delavnice o izdelavi kruha – ter bogat program mednarodnih tekmovanj. Več o dogodku si lahko preberete na tej povezavi. Cena vstopnic za zdaj še ni znana.
Več informacij:
gast.si