fbpx

Sharkman – večnamensko nosljivo pohištvo za vsakdanja rabo

Večnamensko nosljivo pohištvo

Sliši se nenavadno, a ko boste spoznali vse praktične lastnosti Sharkmana, nosljivega, lahkega in sila fleksibilnega pohištva za vsakdanjo rabo, si ga boste več kot želeli imeti.

Sharkman je nosljivo pohištvo. Verjetno potrebujete nekaj dodatne razlage, kajti verjamemo, da se trenutno praskate po glavi. V slogu nosljive tehnologije lahko to pohištvo nosite na sebi. Gre za mehak, lahek in fleksibilen kos, ki ga lahko različno oblikujete in prikrojite trenutnim potrebam.

Nenavaden, toda sila praktičen kos pohištva.
Nenavaden, toda sila praktičen kos pohištva.

Nimate odlagalne površine oz. mize, kamor bi položili prenosnik? Uporabite Sharkmana in tipkajte stoje ali sede. Bi radi imeli mir pred množico ali dogajanjem okoli sebe? Uporabite Sharkmana in se izolirajte od okolice. Potrebujete temo? Uporabite Sharkmana in si ustvarite temačen prostor. Bi radi streho nad glavo oz. mir med spanjem? Uporabite Sharkmana.

PREBERITE ŠE: Pisalna miza ‘pogrni se’ – tri oblike, na stotine kombinacij

To je le nekaj načinov uporabe inovativnega pohištva, ki ga je izdelal Yang Zhao in s katerim je pobral že precej oblikovalskih nagrad. Ime je Sharkman dobil po obliki v zloženem stanju, v katerem spominja na silhueto morskega psa.

Galerija – večnamensko nosljivo pohištvo Sharkman:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!