fbpx

City of Tomorrow – tako bo videti promet v bližnji prihodnosti

Ford - City of Tomorrow

Ford je na salonu v Detroitu (NAISA 2017) predstavil svojo vizijo prihodnosti na področju mobilnosti. Ta se zrcali skozi mesto prihodnosti – City of Tomorrow –, ki bodo zavoljo avtonomnih in električnih vozil, skupne uporabe avtomobilov in sistema povezanih vozil bolj pretočna, manj obremenjena in temu primerno okolju prijaznejša.

Ford se ne ukvarja zgolj z razvijanjem in izdelovanjem vozil, močno je angažiran tudi pri reševanju težav z mobilnostjo in onesnaženostjo mest zaradi prometa.

Ford vidi dlje od svojih avtomobilov.
Ford vidi dlje od svojih avtomobilov.

Ford ima kot edini iz avtomobilske industrije posebno ekipo (City Solutions Team), ki se ukvarja izključno z reševanjem tovrstnih težav.

PREBERITE ŠE: Novi Ford GT (2017) – samo za gledanje


Ford je svoje mesto prihodnosti predstavil v projektu City of Tomorrow, ki slika mobilnosti v bližnji prihodnosti, ki jo bodo zaznamovala avtonomna vozila na električni pogon in tehnologijam prihodnosti prilagojena infrastruktura. Več pa v videoprispevku.

Dodatne Informacije

Več informacij:
media.ford.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!