fbpx

Frrrniture – slovensko pohištvo

Frrrnture

Frrrniture je nadvse privlačno pohištvo za otroke, ki ni prijazno le do malih nadobudnežev, pač pa tudi do okolja. Kolekcija Frrrniture vsebuje šest stolov in mize, ki zaradi različnih oblik in barv pritegnejo otrokovo pozornost. Površina pohištva je obdelana s polprekrivno, okolju in zdravju prijazno certificirano barvo na vodni osnovi, ki poudarja strukturo lesa v povezavi s prekrivnim potiskom.

V mladem slovenskem podjetju se zavedajo pomena lesa za našo prihodnost in prihodnost otrok, zato želijo izkoristiti danosti narave in povezati dolgo tradicijo obdelave lesa in njegovo oblikovanje v izdelke. Ker verjamejo, da si otroci zaslužijo odraščanje v naravnem okolju, so razvili posebno pohištvo za otroke Frrrniture.


Kolekcija Frrrniture vključuje stole in mize. Stoli se med seboj razlikujejo po likih: zajček, žaba, pikapolonica, čebela, pingvin in mušnica. Karakterji so živahnih barv ter enostavnih oblik, kar otroku dopušča prostor za lastno dojemanje likov. Primerni so za otroške sobe in za javne ustanove, vrtce, šole. Prav tako lepo zapolnijo igralne kotičke, skratka, uporabni so povsod, kjer so površine, namenjene otroški igri in razvoju. V predšolski vzgoji spodbujajo otrokovo domišljijo, ker skozi igrivo podobo postanejo del dogajanja. Pozneje so staršem v pomoč pri hranjenju in nalogam za mizo, kar je še posebej pomembno v otrokovem razvojnem obdobju prehajanja iz vrtca v osnovno šolo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
frrrniture.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.