Novi Ford GT (2017)
Utrip mesta · mobilno

Novi Ford GT prihaja v zelo omejeni nakladi, če se vam je torej porodila ideja, da bi si ga kljub astronomski ceni omislili, naj vašo misel zatremo v kali. Vsi modeli za prvi dve leti proizvodnje so namreč razprodani. Vsako leto bodo izdelali zgolj 250 primerkov, skupno pa le tisoč. Nova priložnost se vam bo ponudila leta 2018.

Ford GT je avtomobil samo za gledanje. A ne za vse. Dobilo ga bo namreč 1000 srečnežev. Najprej je bila proizvodnja mišljena celo zgolj 500 primerkov, a je bilo povpraševanje po vozilu tako veliko, da je Ford popustil in podvojil številko.

No, seveda jim Ford superšportnikov ne bo kar podaril, saj bodo morali tisti, ki so prišli zraven in se postavili v dolgo čakalno vrsto, zanj odšteti mastne denarce – med 400 in 500 tisoč evri.

Za ta denar bodo dobili dirkaško zverino s pretežno kompozitno ‘dlako’, katere srce predstavlja 3,5-litrski motor V6 EcoBoost, ki ‘renči’ s 600 ‘konji’.

PREBERITE ŠE: Nova Ford Fiesta (2017) – povišana!

Za doplačilo je na voljo v barvni shemi GT-ja, v kateri je GT dirkal na vztrajnostni dirki v Le Mansu, kjer je letos zmagal natanko 50 let po prestižni zmagi modela Ford GT40 nad Ferrarijem.

Galerija – novi Ford GT (2017):

Novi Ford GT (2017)Odpri galerijo

Nova Ford Fiesta Titanium (2017) Nova Ford Fiesta (2017) – povišana! Drift dirka Ford Mustang vs. Lamborghini: je to najboljši drift vseh časov? Odnašanje avtomobila na poledenelem cestišču. Nasveti za varno zimsko vožnjo – kaj storiti, ko začne avto zaradi poledice zanašati? maxresdefaultqadqds Kolo Lopifit – tekalna steza na dveh kolesih · · ·