Silvestrovanja 2019/2020: novoletne zabave po Sloveniji za drugačno silvestrovo

Že veste, kje boste preživeli silvestrovo 2019/2020? Za vas smo izbrskali novoletne zabave po Sloveniji, kjer boste dočakali drugačno silvestrovo, kot bi ga v zavetju doma.

Vas zanima, kje bodo silvestrovanja 2019/2020 oziroma novoletne zabave po Sloveniji? Preverite, kaj vas čaka v Ljubljani, v Mariboru itd.

Silvestrovanja 2019/2020: novoletne zabave po Sloveniji za drugačno silvestrovo

Swing silvestrovanje

Swing silvestrovanje
Swing silvestrovanje

Skoči v “nova 20.”, kot v filmu. V organizaciji 1. slovenskega swing plesnega društva Vintage Swing se bo odvijal avtentičen swing žur z začetnim tečajem swinga ob začetku večera (vključen v ceno) in z nastopom swing glasbene skupine iz Avstrije (Swingwagon). Zabava bo vzporedno potekala na kar dveh plesiščih. Na glavnem bo swing program, na drugem pa bo za glasbo poskrbel POP DJ (pop, r&b, latino, house, 60.–90.). Med plesiščema se lahko prosto prehaja. Cena je 45 evrov na osebo, 60 evrov na dan dogodka.
Več o dogodku na newyear.si.

KDAJ: 31. decembra ob 20.00 / Grand hotel Union / Ljubljana

Silvestrovanje visoko nad mestom

Vstopite v leto 2020 polni veselja, radosti in z dobro družbo v prijetnem ambientu restavracije, kavarne in kluba Nebotičnik pričakajte nov začetek uspešnega leta. Da vam bo pričakovanje novega začetka ostalo v kar se da lepem spominu, so za vas pripravili pestro ponudbo: v 13. nadstropju boste lahko žurali v VIP-loungeu (vstopnina 20 evrov, kanapeji, polnočna penina, prost vstop v klub), v 12. nadstropju boste lahko uživali v kavarni (vstopnina 20 evrov, polnočna penina, prost vstop v klub), v 11. nadstropju vas čaka klub (vstopnina 20 evrov, kanapeji, polnočna penina, zabava z DJ-em), v 10. nadstropju pa si lahko v restavraciji privoščite zadnjo večerjo v letu (70 evrov večerja, 20 evrov vstopnina, polnočna penina, prost vstop v klub).

KDAJ: 31. decembra ob 19.00 / Nebotičnik – Skyscraper / Ljubljana

Silvestrovanje v Cirkusu / NYE: The Best of Party Hits & Bubbles

Silvestrovanje v Cirkusu (Foto: Marko Delbello Ocepek)
Silvestrovanje v Cirkusu (Foto: Marko Delbello Ocepek)

Najdaljšo noč v letu v klubu Cirkus tradicionalno počastijo z mehurčki in največjimi plesnimi hiti. Zadnja zabava v letu bo tudi letos pretkana z žametnim izborom njihovih rezidentov in pozitivno energijo, ki vas bo ponesla v leto 2020. Noč bo podložena z aktualnimi in klasičnimi žurerskimi hiti, vse skupaj pa zavito v prepoznavno cirkuško produkcijo. Vrhunski francoski šampanjci in privlačen program bosta spodbodla vašo igrivost in vas popeljala v novo leto. Na voljo so žurerski paketi: Cirkus NY Eve Arena paket za 20 evrov (vstopnina in kozarec šampanjca ob polnoči), Cirkus NY Eve VIP-paket za 40 evrov (vstopnina, kozarec šampanjca ob polnoči, preskakovanje vrste na vhodu, VIP-garderoba, VIP-toaleta, VIP-šank, zabava v VIP-prostoru) in Cirkus NY Eve miza paket za 325 evrov (vstopnina za do 5 oseb, steklenica šampanjca, premium steklenica žgane pijače (1 liter) z izborom brezalkoholnih pijač (2 litra), preskakovanje vrste na vhodu, dodeljena hostesa, VIP-garderoba, VIP-toaleta, VIP-šank, zabava v VIP-prostoru).

KDAJ: 31. decembra ob 22.00 / Cirkus / Ljubljana

Silvestrovanje v Cvetličarni: NYE 2020 (12 Hours of Fresh House Music)

Kot se za začetek novega desetletja spodobi, so tudi tokrat za vas pripravili tradicionalnih 12 napetih ur programa. Na njegovem čelu bosta stala novoletna rezidenta, Lab Doktorja, ki bosta izvajala pravo glasbeno operacijo, pri kateri jima bo “asistiral” pester nabor gostov iz tujine: beograjski zlati duet, ki ga sestavljata Golden Boy Mene a.k.a. Zlati deček in Alexander Kirsch ter brat in sestra Nana & Nindjo, stara znanca avstrijske klubske scene. Vstopnina je. v predprodaji 10 evrov, po polnoči je 15 evrov. Starostna omejitev je 20+.

KDAJ: 31. decembra ob 23.00 / Cvetličarna / Ljubljana

Silvestrovo 2020 v Placu

Vstopite v novo leto 2020 v Placu! Čakajo vas poseben silvestrski meni, Beer Wall in DJ do jutranjih ur. Več o dogodku na facebook.com.

KDAJ: 31. decembra ob 19.00 / Plac / Ljubljana

KMŠ silvestrovanje 2020

KMŠ Silvestrovanje 2020
KMŠ silvestrovanje 2020

Zabava je namenjena starim prijateljem in znancem, partnerjem in dolgoletnim simpatijam. Za nepozaben prestop v novo leto bo poskrbel njihov rezident DJ Domitri. Na voljo je več paketov: KMŠ NY Regular miza za 4 (140 evrov, cena vključuje stoječo mizo na plesišču, steklenico žgane pijače po izbiri in 4 vstopnice), KMŠ NY VIP-miza za 4 (180 evrov, cena vključuje stoječo mizo na VIP-u, steklenico žgane pijače po izbiri ter 4 vstopnice) in KMŠ NY VIP-sedeča miza – 3 asi (130 evrov, cena vključuje sedečo mizo za 3 na VIP-u, steklenico žgane pijače po izbiri in 3 vstopnice). Cena vstopnic je do polnoči 6 evrov, po polnoči pa 8 evrov.

KDAJ: 31. decembra ob 22.30 / Klub KMŠ Maribor

Silvestrovanje / NYE at Luft 360°

Dočakajte leto 2020 na najvišji party lokaciji v mestu z najlepšim razgledom na Maribor! Na voljo so rezervacije za sedeče mize do 6 oseb (200 evrov, steklenica žgane pijače po izbiri in 6 vstopnic) in za stoječe mize do 4 osebe (150 evrov, steklenica žgane pijače po izbiri in 4 vstopnice). Vstopnice stanejo v predprodaji 5 evrov, na dan dogodka pa 7 evrov do polnoči in 9 evrov po polnoči.

KDAJ: 31. decembra ob 20.00 / LUFT 360° / Maribor

Silvestrovanje v Ambasadi Gavioli Privé

Silvestrovalo se bo tudi v sloviti Ambasadi Gavioli, kjer vas pričakujejo Aney F., Angel ANX in Brlee. Vstop na dogodek je dovoljen le polnoletnim. V predprodaji je vstopnina 16 evrov, na dan dogodka pa 20 evrov (do 01.00) oziroma 25 evrov (po 01.00).

KDAJ: 31. decembra ob 23.00 / Ambasada Gavioli / Izola

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Jazz Cerkno 2020: s preverjenim naborom novega jazza in drznih novih muzik