Silvestrovanje v Ambasadi Gavioli 2016

Zadnjič posodobljeno: :

Silvestrovalo se bo tudi v Ambasadi Gavioli! To bo hkrati tudi prva epizoda 'ambasadorskih pobegov' v letu, ki prihaja. Tokrat bo izolska lepotica gostila Mistress Barbaro, Spirosa Kaloumenosa, Axela Karakisa, Veztaxa, kakšno presenečenje pa se za zdaj še skriva na saneh Dedka Mraza.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Ambasada Gavioli, Izola

Organizator

Ambasada Gavioli

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Lastovke (do 23. 12.) 15 €, v redni predprodaji (do 30. 12.) 20 €, na dan dogodka 25 €

Tudi letos je Ambasada Gavioli gostila stare znance in nove prijatelje: Solomun, Hot Since 82, Matador, Petar Dundov, Dubfire, Seth Troxler, Nina Kraviz, Marko Nastić, Pan-Pot, Veztax, Dejan Miličević, Roger Sanchez, Marina Karamarko, AnD, DJ Sneak, Tomy DeClerque, Goncalo M, Psiho, Joris Voorn, Mike Vale, Gramphonedzie, Chad Andrew, Space DJz, Miss Sunshine, Green Velvet, DJ Pepo, Dave Clarke, Bas Ibellini, Aney F, Gumja, Takkyu Ishino, Mauro Picotto …

PREBERITE ŠE: Zagreb 360° NYE – silvestrovanje v Zagrebu 2017 v družbi svetovno znanih DJ-jev

Mistress Barbara
Mistress Barbara

In da bo tudi zaključek leta tako pompozen, bodo poskrbeli Misstress Barbara, ki bo mogoče v slovo Leonardu Cohenu še enkrat zapela svojo epsko predelavo Dance me to the end of love, Spiros Kaloumenos in Axel Karakakis pa se vračata kot ambasadorja upornega juga. Domači ekipi bo poveljeval Veztax, kakšno presenečenje pa se za zdaj še skriva na saneh Dedka Mraza.
Vstop na dogodek bo mogoč le polnoletnim, zato organizatorji prosijo, da s seboj prinesete osebni dokument.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ambasadagavioli.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Teden restavracij jesen 2020: “Izberi. Rezerviraj. Uživaj!”