fbpx

Simone Rocha x H&M: povabilo v svet Simone Rocha, za vse!

Kolekcija Simone Rocha x H&M bo vključevala znamenita ženska oblačila blagovne znamke Simone Rocha ter tudi oblačila za moške in otroke, kar pomeni, da bo Simone Rocha prvič ponudila garderobo za vso družino. Na prodaj bo od 11. marca.

V nadaljevanju dolgoletne tradicije priznanega oblikovalskega sodelovanja, H&M z navdušenjem napoveduje novo sodelovanje z londonsko modno oblikovalko irskih korenin, Simone Rocha. Kolekcija Simone Rocha x H&M, tako kot vsa njena dela, slavi njeno osebno medetnično dediščino in nešteto navdihov, ki so opredelili rast njene znamke, od tradicije in obrti Hongkonga do velikih imen umetnostne zgodovine.

Za prav vsakega družinskega člana je bila ustvarjena celotna garderoba Simone Rocha x H&M, ki jo sestavljajo oblačila za posebne priložnosti, vključno z oblekami iz tila in krojenimi kosi; poleg pletenin, srajc, vrhnjih oblačil, kot so trenčkoti, pa bodo na voljo tudi majice ter modni dodatki, ki vključujejo tudi znan bleščeč nakit znamke Simone Rocha in obutev z biseri.

Kolekcija Simone Rocha x H&M upošteva številne silhuete, načine izdelave, oblike okraskov in vplive, ki so definirali svet modne oblikovalke. Ponuja na novo preoblikovane tipične kose blagovne znamke in se pokloni ključnim kolekcijam, ki so definirale zgodbo o blagovni znamki Simone Rocha. Vidimo utrinke dvorjanov Tudorja, divjih rastlin, portretov in fotografij, lutk ter igrač. Kolekcijo sestavljajo tartan, biseri, cvetlični potiski, roza in rdeči odtenki, vse pa je izdelano po naročilu v modni hiši znamke in posebej za to sodelovanje. Pri oblikovanju te kolekcije je Simone kar nekaj časa razmišljala o arhivu svoje blagovne znamke, združevala svoje pretekle kolekcije in skrbno preoblikovala priljubljene kose v nove dinamične kose, ki so namenjeni za današnji čas.

S kolekcijo, ki bo na voljo na spletu 11. marca 2021, Simone Rocha prav tako praznuje desetletje obstoja blagovne znamke Simone Rocha, kar je velik dosežek za neodvisno londonsko blagovno znamko. Blagovna znamka Simone Rocha je cenjena zaradi moči svoje vizije in doslednosti, ki se razteza skozi vsak nov kos oblačila, kar uporabnikom znamke omogoča kombiniranje in usklajevanje kosov med posameznimi sezonami.

Dodatne Informacije

hm.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!