fbpx

Simone Rocha x H&M: to je celotna kolekcija, ki bo za nakup na voljo marca

Prvič je predstavljena celotna kolekcija Simone Rocha x H&M. Kosi iz kolekcije združujejo navdihe in čustva, ki so opredelila svet Simone Rocha, in zajema Rochine značilne kreacije. Je poklon Irski, Hongkongu, teksturam, oblikam, otipu, zgodovini, družini, intimnosti in veselju.

Kolekcija Simone Rocha x H&M upošteva številne silhuete, načine izdelave, oblike okraskov in vplive, ki so definirali svet modne oblikovalke. Ponuja na novo preoblikovane tipične kose blagovne znamke in se pokloni ključnim kolekcijam, ki so definirale zgodbo o blagovni znamki Simone Rocha. Vidimo utrinke dvorjanov Tudorja, divjih rastlin, portretov in fotografij, lutk ter igrač. Kolekcijo sestavljajo tartan, biseri, cvetlični potiski, roza in rdeči odtenki, vse pa je izdelano po naročilu v modni hiši znamke in posebej za to sodelovanje. Pri oblikovanju te kolekcije je Simone kar nekaj časa razmišljala o arhivu svoje blagovne znamke, združevala svoje pretekle kolekcije in skrbno preoblikovala priljubljene kose v nove dinamične kose, ki so namenjeni za današnji čas.

“Upam, da bodo kosi iz te kolekcije v prihodnjih letih nošeni in cenjeni. Vsi so bili prežeti z idejami in navdihom, ki so oblikovali mene in mojo blagovno znamko v zadnjih 10 letih, in zelo sem navdušena, ko jih vidim nošene in interpretirane ter kombinirane na nove načine.” – Simone Rocha

Kolekcija Simone Rocha x H&M bo na voljo od 11. marca dalje na hm.com.

Dodatne Informacije

hm.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!