fbpx

Elan Voyager: smuči s funkcionalnim zložljivim dizajnom

Elan ponovno postavlja trende v razvoju smuči. Tako kot so pred leti prvi zasnovali karving smuči, zdaj pa napovedujejo novo revolucijo. Zasnovali so namreč zložljive smuči Elan Voyager.

Vsi smučarji se dobro zavedamo, kako izgleda logistika, ko se odpravljamo smučat. Ne glede na to, ali se odpravljate na smučanje z letalom ali pa se peljete z avtom, je vlečenje zajetne torbe s smučmi lahko prava nočna mora.

Tega se zavedajo tudi pri Elanu, zato so napovedali inovativne nove smuči, imenovane Voyager. Zasnovane so tako, da se shranijo v vrečo, ki je polovico manjša, in imajo prve v industriji štirisosno zložljivo zasnovo.

V praksi to pomeni, da bi morale biti, ko se razprejo, enako odzivne za vožnjo kot katerekoli tradicionalne smuči za različne terene. Na voljo so v treh različnih barvah in velikostih, prihajajo s svojim kompletom vezi EMX 12,0 GW. Naročite jih lahko pri Elanu za približno 1.500 evrov na par.

NAKUP: 1.500 €

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!