fbpx

Skrivnost mehkega perila – brez kemije: aluminijasta folija v pralnem stroju

Trik z alu folijo za lažje in učinkovito pranje

Skrivnost mehkega perila
Foto: envato elements

Ste se kdaj vprašali, kako bi lahko olajšali pranje perila in hkrati zmanjšali statičnost oblačil? vas zanima enostavna skrivnost mehkega perila. Odgovor je morda v vaši kuhinji – aluminijasta folija.

Skrivnost mehkega perila?! Perilo in statična elektrika sta stalna spremljevalca našega vsakdana. Z uporabo aluminijaste folije v pralnem stroju lahko te težave elegantno rešimo. Zvitki aluminijaste folije, oblikovani v kroglice, učinkovito zmanjšujejo statično elektriko v pralnem stroju. Te kroglice lahko uporabimo večkrat, saj ostanejo učinkovite do šest mesecev​​.

Poleg tega, da zmanjšujejo statično elektriko, aluminijaste kroglice v pralnem stroju prispevajo k mehkejšemu perilu. Ta nenavaden, a učinkovit trik je cenovno ugoden in ne škoduje ne perilu ne pralnemu stroju. Za eno pranje priporočamo uporabo dveh do treh kroglic, odvisno od velikosti pralnega stroja. Vsaka kroglica pokrije približno “3-4 kvadratne čevlje” prostora v bobnu pralnega stroja​​.


Ta metoda ni le ekonomična, ampak tudi zmanjšuje potrebo po uporabi pralnega praška in mehčalca, kar je dodaten plus za vašo denarnico in okolje. Prav tako prispeva k bolj učinkovitemu pranju, saj oblačila po pranju niso le čistejša, temveč tudi mehkejša in manj nagubana​​​​. To je skrivnost mehkega perila.

@lynjovy34

#put foil in washing machine#move furniture easily#protect burning food♥️#facebook #demic #fyp #❣️ #spreadthelove #ofwsg

♬ original sound – 🇵🇭lyn jovy34 🇸🇬🔥 – lynjovy35


Če iščete preprost, ugoden in okolju prijazen način za izboljšanje procesa pranja, poskusite s to inovativno uporabo aluminijaste folije. Ne le, da boste presenečeni nad rezultati, ampak boste tudi prispevali k zmanjšanju odpadkov v gospodinjstvu.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.