fbpx

Santre Dolomythic Home (Italija): zatočišče miru in kulinaričnih užitkov v Južni Tirolski

Foto: santre.it

Santre Dolomythic Home je pravi kraj, če si želite hedonističnega uživanja za vse čute.

Santre Dolomythic Home, ki leži visoko nad slikovitim mestom Bressanone, vabi vse, ki iščejo zatočišče miru, pustolovščin na prostem in gastronomskega razvajanja. Ta izjemna namestitev, za katero stojita vizionarska brata Goller – Andreas, Christian in Alex – kar najbolje uteleša neomajno strast do gostoljubja in simfonije vseh čutov.

Foto: Booking.com

Hotel v osrčju mesta Sant’Andrea uživa na neprimerljivi lokaciji na hribu, obsijanem s soncem, s čudovitim razgledom na okoliške gore in dolino Isarco. 62 apartmajev, okrašenih z ročno izbranimi naravnimi materiali in oblitih s toplimi odtenki, zagotavlja očarljiv razgled, ki dopolnjuje spokojnost okolice.

Santre Dolomythic Home

Ekskluzivne degustacije vin in sirov, skupaj z ikoničnim salonom in koktajl barom, so le bežen vpogled v neprimerljiva doživetja, ki vas čakajo. Območje dobrega počutja, zatočišče pomlajevanja, se ponaša s prostorom samo za odrasle. Ta vključuje finsko savno in namensko cono za dogodke in seanse Aufguss. Ostala ponudba vključuje glineno savno, prepojeno z zelišči, turško kopel,… Pa tudi dobro opremljeno telovadnico, lepotne tretmaje, masažni bazen in spokojno sobo za sprostitev.

Santre Dolomythic Home je več kot kraj za bivanje. Je destinacija, kjer harmonična mešanica narave, razkošja in kulinarične odličnosti vabi goste, da se potopijo v nepozabno doživetje. Za uresničitvijo sanj bratov Goller, hotel stoji kot dokaz umetnosti gostoljubja. Vabi vas, da odkrijete zatočišče. Na kraju, kjer se spokojnost sreča s kulinaričnim užitkom v vsakem dih jemajočem trenutku.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.