Skrivnostna sestavina, ki obnovi lase od korenin do konic

Trik, ki ga frizerji obožujejo!

Foto: Envato

Verjemite, da vam niti na misel ne bi prišlo, da bi to sestavino dodali šamponu, a po mnenju žensk, ki so poskusile ta recept, so rezultati izjemni. Če to sestavino dodate šamponu, boste poskrbeli za obnovitev las od korenin do konic. Naredite si piling, ki odstrani vse nečistoče z lasišča!

Ko skrbimo za svoje lase, se osredotočimo na same lase, pri tem pa popolnoma pozabimo na kožo na lasišču. To je velika napaka, pravijo frizerji, saj lahko le, če je lasišče negovano, pričakujemo, da bodo lasje videti zdravi in ​​sijoči.

Foto: Envato

Da bi bilo lasišče zdravo, morate občasno narediti piling, tako kakor na obrazu ali telesu. Za to ne potrebujete dragih preparatov. Vse, kar morate storiti, je, da šamponu, s katerim si običajno umivate lase, dodate žlico sladkorja. Ta bo naredil nežen piling in odstranil odmrle celice, ki blokirajo rast lepih in negovanih las. Poleg tega bo omogočil temeljitejše pranje ter balzamu omogočil, da prodre globlje v lase in jih nahrani. Tako bodo vasje obnovljeni od korenin do konic.

S tem postopkom ne smete pretiravati, da se lasišče ne izsuši. Najbolje bi bilo, da piling ponovite po vsakem 4. pranju las.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!