Sladkarnica in marmeladnica Lotos v Ljubljani

Sladkarnica in marmeladnica Lotos

Takoj ko vidimo cupcake lepih barv, ki nas omamno vabijo, že (po)mislimo, da so najbrž umetni. Povsem z drugačno filozofijo pa delujejo v Sladkarnici in marmeladnici Lotos. Vse izdelke, razen frozen jogurta, vode Evian in kave Lavazza proizvajajo sami. Izdelani so ročno iz dnevno svežega sadja in surovin, vsi izdelki so brez jajc, brez umetnih barvil, brez ojačevalcev arom in okusov ter brez umetnih konzervansov.

Osnovne Informacije
Naslov

Sladkarnica in mameladnica Lotos
Breg 16
Ljubljana

Urnik

Od ponedeljka do sobote: 10.00 - 21.00
V nedeljo: 10.00 - 17.00

Kontakt

031 653 759

Poleg raznovrstnih cupcake-ov, med katerimi so tudi diabetični, veganski in brez glutena, se pri njih lahko posladkate tudi s polnjenimi čokoladnimi kolači, mafini – slanimi in sladkimi, zavitki z vlečenega testa raznih okusov, maslenimi piškoti, frozen jogurtom – pri katerem si izberete prelive iz njihovih marmelad in džemov.

Sladkarnica in marmeladnica Lotos
Sladkarnica in marmeladnica Lotos

Marmelade in džemi vsebujejo najmanj 70% sadnega delež svežega, živega sadja. Poleg bolj znanih okusov kot so jagoda, malina, sliva, marelica in gozdna borovnica, izdelujejo še bolj eksotične, kot so banana, ananas, mango, kivi, figa, pomaranča, granatno jabolko, mandarina, papaja, melona, lubenica, praznično jabolko, praznična sliva, aronija, praznična hruška in navadno jabolko . Ponujajo tudi EKO linijo marmelad in džemov in pa linijo s 100% sadnim deležem. Obljubljajo, da se bo nabor in izbor njihovih izdelkov le še večal in večal.

PREBERITE ŠE: Sladoledarna VIGÒ ICE CREAM v Ljubljani

Izbor pregrešnih slaščic v Sladkarnici in marmeladnici Lotos
Izbor pregrešnih slaščic v Sladkarnici in marmeladnici Lotos

Sprejemajo tudi naročila za rojstne dneve, kjer si lahko poleg mini in velikih cupcake okusov po vašem izboru, naročite tudi cupcake gigant v velikosti torte. Poleg rojstnih dnevov sprejemajo še naročila za proslave in sestanke. Ponujajo tudi darilni program, tako marmelad in džemov, kot tudi cupcake-ov ter poslovno-darilni program.

Nahajajo se na Bregu 16 v Ljubljani.

Sladko vabljeni!

Oglejte si še nekaj fotografij ponudbe v fotogaleriji. Naj se vam cedijo sline!

Dodatne Informacije

Več informacij: sm-lotos.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši recepti s šparglji: 7 okusnih špargljevih jedi