Slastni prigrizki za noč v družbi oskarjev

Če smo mislili, da se bodo na zabavi po podelitvi oskarjev razvajali le nagrajenci, nominiranci in ostala igralska srenja, smo se še kako zmotili. Ob najdaljši filmski noči in podelitvi zlatih kipcev si kaj dobrega za pod zob pripravimo tudi mi.

Ni treba, da se ob oskarjih mastimo s pokovko ali čipsom, kar po navadi prigriznemo ob dobrem filmu na domačem kavču ali v kinu. Da bo noč resnično filmska, zabavna in morda tudi bolj zdrava, lahko sebi in prijateljem pripravimo nekaj res okusnih prigrizkov. Na nedeljsko popoldne se lahko celo tako potrudimo, da poskrbimo za več hodov – morda bi ob spremljanju rdeče preproge prigriznili kaj lahkotnejšega, nato segli po nečemu bolj sočnem in ob podelitvi kipcev končali s sladico. Poskrbite le, da vse pravočasno pripravite.

Če ste brez idej, pokukajte v spodnjo galerijo, ob ogledu katere se vam bodo morda že danes pocedile sline. Nič zato, jih lahko pred veliko nočjo zmagovalcev vsaj poskusite.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!