Slavna ruska astrologinja pravi: za ta tri znamenja bo leto 2021 leto sreče brez primere!

Zadnjič posodobljeno: :

Trije astrološki znaki bodo letos imeli veliko razlogov za smeh!

Tamara Globa je znana ruska astrologinja, njenim napovedim pa ljudje verjamejo, saj naj bi bile njene napovedi skoraj vedno natančne. Trdi, da bodo letos imeli ti trije astrološki znaki veliko sreče in priložnosti za napredek. Čas bodo preživeli v krogu dragih ljudi in zanje bo šlo kot po maslu!

Ribi

Vse predstavnike tega astrološkega znamenja čaka velika sreča. V letu 2021 se bo uresničilo vse, kar so si zadali, in njihovo življenje bo postalo boljše, kot so si kdaj koli predstavljali. Tamara ribam svetuje, naj se potrudijo po svojih najboljših močeh. Zvezde so vam naklonjene, na vas pa je, da poskusite priložnosti izkoristiti na pravi način. Ne čakajte, da se stvari zgodijo same od sebe, ampak se potrudite, in to vam bo zagotovo prineslo uspeh.

Devica

Leta 2021 bodo Device končno našle smisel življenja in dobile tisto, kar jim je manjkalo za resnično srečo. Če ste že dolgo samski, se bo to spremenilo. Priložnost za srečanje s sorodno dušo se bo tako pojavila sredi leta 2021. Ta oseba vam bo povrnila vero v ljubezen in samozavest, ki vam je manjkala. Za device bo leto 2021 zagotovo leto ljubezni in lepih občutkov.

Trije astrološki znaki bodo letos imeli veliko razlogov za smeh!

Bik

Za bika bo to najbolj nenavadno leto v zadnjih 10 letih, ne samo, da vam bodo prizaneseni slabi trenutki življenja, ampak boste dobili tudi priložnost, da uresničite vse, o čemer ste dolgo sanjali. Že konec januarja vam prinaša rešitev situacije, ki vas že dolgo moti.

Biki bodo imeli dve možnosti: ali bo bodo še naprej živeli po običajnem vzorcu ali pa bodo korenito spremenili svoje življenje. Astrološki vidiki so vam naklonjeni in na vas je, da naredite pravo potezo. “Kot sem že rekla, bo za bike leto 2021 zelo močno, zato ga kar najbolje izkoristite,” pravi Tamara.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nežno, domiselno in ljubko srce horoskopa: zato imamo radi ljudi, rojene v znamenju rib